153008 MH

God kompetanse og et bredt sortiment

Med en stor, flott butikk og et bredt varesortiment, betjener Monter Holmestrand både proff- og privatkunder. Her skal kundene få den hjelpen og kompetansen de trenger, uansett hva behovet er, forteller daglig leder Hans Inge Aashammer.

Forgjengeren til dagens Monter-butikk, var Byggmakker Zeiner som startet opp i Holmestrand for åtte år siden. I 2012 ble de så kjøpt opp av Optimera, som er moderselskapet til Monter. Aashammer begynte som daglig leder samme høst, og har i dag en stab som utgjør 11 årsverk. Utviklingen har vært god, og de har god økning hvert år.

   – Vi har mer varer enn veldig mange andre Monter-butikker, og kundene er fornøyde med at vi har en butikk som er stor og oversiktlig. Stort sett fikser vi det meste de etterspør, og vi jobber hele tiden med å bli bedre på kundeservice.

Beliggenheten i Holmestrand er god, for dette er et spennende vekstområde. Her kommer til å skje mye når jernbanen står ferdig, og det er allerede stor byggeaktivitet i området, sier Aashammer. Med logistikkanlegg på Barkåker, har de også rask utkjøring av varer til byggeplassene rundt om. Er ordren i hus hos Monter Holmestrand innen kl. 14, får man varene dagen etter.

   – Når det gjelder sortimentet, satser vi veldig på gulvadelingen med parketter og laminater, og på våre store ovnsavdeling. Ellers går det mye i jernvare, belegningsstein i sesongen og vi har en stor maleavdeling. I tillegg er vi store på trelast, med både plater, trelast og veggplater i forskjellige typer, og vi selger våre egne Monter-garasjer. Entreprenører som har behov for store bor og maskiner kan også komme til oss, for vi har en del utstyr der.

At kundene trives og får den hjelpen de trenger, er viktig for Aashammer. Å ha god kompetanse i staben er avgjørende, så de ansatte går jevnlig på kurs. Monter har også en egen intern skole, og i Holmestrand får de ofte besøk av leverandører som kommer for å holde kurs.

Les mer...

2015-06-09 14.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv