164055 RS164055 RS0

God og oppdatert fagkunnskap

Regnskapsservice i Kristiansand har mer enn 50 års erfaring i regnskapsføring og økonomisk rådgivning, og mye har endret seg siden de fleste bilag ble levert i papirformat og tallene ført med penn. Men endringer er aldri gode bare for endringens skyld.

I over 50 år har de levert regnskapstjenester til små- og mellomstore bedrifter og hatt spesialoppdrag med innleid arbeidskraft for større firma. Daglig leder Kai Ivar Homestad har selv nærmere førti år bak seg i bransjen, og med så mye erfaring vet han hva som til syvende og sist er det gode for kunden. Det er mye rapporteringer til det offentlige som krever jevnlig oppfølging, og det er ikke alle bedrifter klar over.


– Data har gjort det lettvint på mange felt, men det er ikke bare å kjøpe se et regnskapsprogram og tro at alt ordner seg. Det erfarer de fleste når de har prøvd det i en periode og er kommet i ulage. Da er det kostbart å rydde opp, ikke minst overfor det offentlige og skatteetaten. Å skaffe seg en økonomisk veileder er en god investering. Da er du spart for både utgifter og bekymringer, ikke minst det siste, sier han. 


Regnskapsservice tilbyr alt regnskap, rapportering og inndrivelse av fordringer opp til inkassonivå og økonomisk rådgivning. Med sine seks ansatte har de også fungert som økonomisjef hos bedrifter i perioder. 


– God kommunikasjon er viktig, og med vår erfaring har vi en litt bredere plattform å vurdere utfra. Vi har god og oppdatert fagkunnskap, og det gjelder å få vist resultatene til kunden på en best mulig måte, slik at kunden får forståelsen av den best mulige destinasjonen av bedriften. Når det er kostnaden med regnskap, er det sluttsummen som teller, sier Kai Ivar Homestad. 

Les mer...

2016-12-30 13.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv