156009 IF

God service gir fornøyde kunder

Er du ute etter kvalitetsprodukter, god service og kunnskapsrike butikkansatte? Hos Intersport Flekkefjord får du i både pose og sekk – enten det er sportsklær, sko eller kansje en elsykkel du trenger.

Arild Abrahamsen har drevet det som nå heter Intersport Flekkefjord siden 1989. Da han overtok, var butikken en del kjeden G-Sport, men i mars i år gikk de over til Intersport. Begge kjedene eies av Græsvig-konsernet, så det er kun på markedsføring at det har blitt en forandring.

– Intersport er verdens største sportskjede. I Norge er det veldig hard konkurranse i bransjen, men Intersport ønsker å ta flere markedsandeler. Jeg har merket endringer i bransjen med årene, og det blir tøffere og tøffere. Driften vår har dog vært stabil de siste fem-seks årene, sier Abrahamsen.

Butikken er opptatt av å dekke behovene som finnes i en mindre by som Flekkefjord, og har litt av alt. De er størst på klær og bekledning i forskjellige kategorier. Ellers går det mye i fottøy, og særlig fotballsko fra Nike. På løpesko er de like store på Asics og Mizuno. Intersport Flekkefjord har også en egen sykkel-avdeling med to ansatte. Denne ble flyttet over i en egen butikk i 2004 på grunn av plassmangel. Her har de eget verksted, og selger merker som Nakamura og EcoRide. Sistnevnte produserer el-sykler.

– El-sykler er veldig i tiden nå, og de siste årene har det blitt god rekkevidde på dem. Under gunstige forhold kan man sykle opp til syv mil på ett batteri. Man må tråkke litt selv, men det varierer hvor mye. Det er slik at jo mer kraft du legger i selv, jo mer hjelper motoren deg. Alle motorer i dag er på 250 watt, for det er det som er lovlig i Norge.

– Det er nesten en forutsetning for å kunne drive sportsbutikk i dag, å være del av en kjede. Slik klarer vi å ha konkurransedyktige priser, sier Abrahamsen, som allikevel tror at det først og fremst er servicen de yter som gjør at det går bra for Intersport Flekkefjord. Daglig får de nemlig høre fra fornøyde kunder at de har god service.




Les mer...

2015-12-18 13.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv