Gode opplevelser i Son

Kristin Utakleiv er salg og markedssjef ved Quality Spa & Resort Son. Hotellet blander lokalhistorie og moderne fasiliteter, og er kjent for gode gjesteopplevelser, aktiviteter, miljøhensyn - og et av Norges største rekesmørbrød.

Hotellet ble bygd på en gammel tomt hvor det tidligere lå et båtbyggeri. Da det åpnet i 2008, hadde staben brukt god tid på å tenke over hvordan de ønsket å dra historien «inn» i hotellet. Resulatet ble konferanserom med navn etter båter som har blitt bygd på tomten, og tapeter med mønster fra gamle båttegninger.
   – Son er sted hvor det er trygt og godt å være, og hotellet skal være et avslappende sted. Visjonen vår er at vi skal være best på vertskap, og at vi som jobber her skal være gode mot hverandre. Vi skal se gjesten og kanskje yte litt mer enn det som er forventet, utdyper Utakleiv.

Restauranten på Quality Spa & Resort Son er opptatt av god mat, og den sesongbaserte menyen preges av hva som til enhver tid finnes av råvarer.
   – Vi skal også ha Norges største rekesmørbrød! Det består av hjemmelaget focaccia med aioli, og bugner av reker. Det dekker nesten en hel stor tallerken, og har blitt en av signaturrettene våre, smiler hun.

Når det gjelder aktiviteter, ønsker Utakleiv at gjestene bruker Son og de mange mulighetene området byr på. Man kan fiske, bade, padle i kajakk, besøke de mange galleriene i sentrum eller få en historieomvisning. Man kan selvsagt også trene ved hotellets treningsavdeling, eller benytte den 2000 kvm store spaavdelingen.
   – Som hotell ønsker vi hele tiden å utvikle oss videre. Vi er eid av Nordic Resort, men drives som franchise under Choice-kjeden som er ISO-sertifisert. Det betyr blant annet at vi har kildesortering på alle konferanse- og gjesterom og at vi resirkulerer alt glass.

Hotellet har 148 rom fordelt på suiter og dobbeltrom, og en konferansekapasitet på opp til 150 personer i den største salen. I tillegg kommer en rekke mindre konferanserom med plass til alt fra syv til 20 personer.

Les mer...

2015-06-10 09.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv