163005 VM163005 VM0163005 VM1163005 VM2

Gode opplevelser i vikingland

Ønsker du å gi bryllupsfesten en spesiell atmosfære? Eller la kollegene bryne seg på en variant av teambuilding litt utenom det vanlige? Da er Vikingegarden Maurenga det rette stedet!

Siden 2001 har Atle Viken og kona Anna Tone Homble ønsket grupper, private selskaper og bedrifter velkommen til Vikingegarden Maurenga i Nannestad kommune. Her byr de på en litt annerledes opplevelse med historisk sus.

 

– Vi driver mye med teambuilding-aktiviteter. Da deler vi inn i grupper på 8-10 personer som får med seg en gruppeleder fra oss. Gruppene er innom ulike stasjoner med samarbeidsoppgaver som de må løse i fellesskap. I tillegg har vi viking-relaterte aktiviteter som øksekasting og skyting med pil og bue, sier Atle.


Vikingegarden Maurenga ligger i idylliske omgivelser kun få kilometer fra Gardermoen. Her kan de ta i mot opp til 140 personer. Med egen kokk og eget kjøkken serverer de rustikk mat i rause og smakfulle porsjoner. Om sommeren har de et eget tilbud som inkluderer to timer med aktiviteter etterfulgt av en utendørs grillbuffet. Og om vinteren kan besøkende hoppe opp i badestampen for et forfriskende bad.


– Det hender at vi har store arrangementer utendørs om sommeren. I ett tilfelle har vi hatt opp til 300 gjester. Da har vi musikk som underholdning, og vi kan hente inn kjente artister for bedrifter som ønsker det. Vi har opparbeidet oss et stort kontaktnett med årene, og ordner det aller meste. 


Atle Viken legger til at de etter 15 års drift ønsker å videreføre dagens opplegg også i tiden som kommer. Av nyheter jobber med å utvikle en naturbasert aktivitetspark. Denne skal ha forskjellige aktivitets-stasjoner for barn, samt grillplasser og annet som gjør at man kan være utendørs i de flotte ravineområdene.

Les mer...

2016-09-15 14.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv