153047 MH

Godt å være proffkunde hos Montér Horten

Man skal aldri undervurdere viktigheten av å ha ansatte som trives. Hos Montér Horten er daglig leder Tore Wabø sikker på at dette er en stor grunn til av bedriften gjør det så bra. Byggevarehandelen har eget proffkontor for sine mange proffkunder, men selger også varer til privatkunder.

   – Vi har gjort det bra i mange år, og de siste tre årene har omsetningen gått oppover. Jeg tror derfor vi har et veldig godt tak på proffmarkedet i området, og det er nok på grunn av den fantastiske gjengen som jobber her. Det er nesten ikke sykefravær i staben vår, og folk trives på jobb. Vi er et veldig bra team og samarbeider godt på tvers internt i avdelingen, sier han.

Byggevarehuset som først het L.A. Lund og var en stor regional avdeling i Horten, ble allerede i 1998 medlem av Optimera og Montér-kjeden. I dag har de en fast stab som utgjør ni årsverk i tillegg til ekstrahjelper. Helt tilbake til tiden som L.A. Lund, har de vært størst og mest fokusert på proffkunder.

   – Slik konkurranse har blitt i dag, har vi en veldig liten butikk. Fordelingen hos oss er cirka 25% på forbruker og 75% på proff. Vi har derfor en utfordring når det gjelder privatkunder. På grunn av plassmangel og kapasitet, kan vi ikke ha alle varene de etterspør og trenger «der og da» på lager. Men vi er veldig på dette med at vi kan bestille inn.

Wabø legger til at av produkter har Montér Horten det bransjen kaller melk og brød, altså det som proffkundene trenger og etterspør aller mest. Kundekretsen er for det meste lokal, men de dekker hele nordre Vestfold.

   – Jeg tror de fleste som handler her får en god opplevelse. Proffkunder blir tatt hånd om av et proffkontor bemannet med 2 1/2 årsverk. Responsen fra kundene går på at vi er raske på å gi tilbakemeldinger, at man blir møtt av et smil hos oss og at ingenting er et problem. I tillegg har vi et veldig godt miljø, og mange kunder føler seg husvarme.

Som en ren byggevarehandel, er målet å fortsette fokuset på å jobbe riktig i tiden som kommer. Wabø forteller at de har selgere som er konstant ute på veien, hvor de både møter eksisterende kunder på byggeplasser og samtidig jakter på nye kunder.

Les mer...

2015-06-10 13.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv