152070-VV Gravedrift

Graveentreprenører med et godt rykte

Våren er høysesong for utbedring og graving på mange tomter og eiendommer over hele landet. I Vestfold kan man få eksperthjelp til slike oppgaver av VV Gravedrift AS. Med lang erfaring samt en stor og god maskinpark, tar de hånd om alt fra riving til vann og avløp.

– Jeg tror vi har et rykte på oss for å være ryddige i tillegg til at vi gjør en god jobb og holder oss til den prisen vi har gitt. Det er disse tingene som går igjen i tilbakemeldinger fra kundene, og det er dette vi flyter på, forteller Vidar Ellingsen.

Han er daglig leder i VV Gravedrift AS på Nøtterøy, og driver firmaet med kollega og HMS-sjef Vidar Berglund. De begynte å jobbe sammen for 10 år siden, men holdt tidligere på hver for seg i samme bransje. I dag betjener de kunder i et område som dekker Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme.

– Som gravefirma tilbyr vi det meste innen graving, og tar alle slags jobber. Unntaket er veldig store oppdrag, for det har vi ikke kapasitet til. Stort sett jobber vi for byggmestere og privatkunder, og det går i alt fra tomter og garasjer til tilbygg, riving og vann og avløp. Vi har hatt flere byggmestere som faste kunder i mange år, og for dem gjør vi mye riving av gamle bygg samt at vi klargjør for nye bygg.

Den største jobben VV Gravedrift AS noensinne har hatt, var en jobb i millionklassen for Nøtterøy kommune i fjor. Ellingsen og Berglund er ellers de eneste ansatte i firmaet, men leier inn arbeidskraft når det er behov for det. Med en lastebil, traktor, hjullaster og fem forskjellige gravere i maskinparken, er de godt utrustet til å utføre jobbene. I tillegg kommer dreneringsutstyr og annet nødvendig utstyr.

– Maskinene må sertifiseres hvert år av MEF, Maskinentreprenørenes Forbund. Det er en organisasjon som de fleste i vår bransje er medlemmer av. Gjennom dem blir vi også oppdatert på kurs, og det er fint å kunne støtte seg på dem når man trenger råd eller hjelp.

Når det gjelder mål og ambisjoner for den videre driften, er de begge fornøyde med dagens situasjon.

– Vi vil bare holde på slik vi gjør nå, og har ingen ambisjoner om å bli større. Målet er bare å være en graveentreprenør som utfører kvalitetsjobber. Skulle det oppstå noe, eller om en kunde viser seg å ikke være fornøyd, rydder vi opp i med en gang. Det har vi gjort  bestandig, avslutter Ellingsen og Berglund.

Les mer...

2015-04-07 13.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • VV Gravedrift AS
  • Telefon:
    90 55 69 38
  • Adresse:
    Bjørndalveien 72
    3140 Nøtterøy
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv