Gullomsetning for Bjørklund i Sarpsborg

Bjørklund Sarpsborg har ikke hatt et nedgangsår på syv år. Butikkens daglige leder tror dette skyldes et blidt og hyggelige personale – som virkelig ser kunden.

   – Vi vinner på at vi har god service. Alle mine ansatte er blide og høflige, og møter alltid kundene med et stort smil, sier Linda Brokhaug.


Hun går snart inn i sitt syvende år som daglig leder i Bjørklund Amfiborg Sarpsborg, og har i dag fem ansatte i sin butikk.
   – Det første året mitt som daglig leder hadde jeg en økning på 70 prosent i omsetning, og jeg har i løpet av mine år her ikke hatt ett eneste nedgangsår, forteller hun stolt.

Hun har selv vært opptatt av å fylle opp butikken med varer, og gjøre utstillingene fine - noe hun tror har hatt stor effekt på butikkens popularitet.
   – Jeg ser alltid etter ansatte som er muntre, blide og som liker å stå på og jobbe. Under spørreundersøkelser vi har hatt har vi fått bekreftet at kundene føler seg godt mottatt i butikken, sier hun og legger til at hun nylig har pusset opp butikken – som igjen har bidratt til et stort løft.

Butikken er med i Bjørklund-kjeden, som nå har hele 82 butikker i Norge. Sortimentet er derfor i stor grad styrt av Bjørklunds kataloger, som innehar merker i ulike prisklasser og kjente merker som GANT, DKNY, SEIKO osv. I butikken kan man finne både klokker, ringer, smykker og enkelte dåpsartikler.
   – Det er en stor fordel at butikken går under Bjørklund-kjeden. Kundene kjenner til kjeden fra før og vi var produkter til tålelige priser og noe som passer alle, mener Brokhaug.

I tillegg har butikken anledning til å følge spesielt godt opp om produkter skulle få skader. Alle Bjørklund-butikkene er nemlig tilknyttet reparasjonsverksted i hovedstaden.

Les mer...

2015-08-31 11.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Bjørklund Amfiborg
  • www.bjorklund.no
  • Telefon:
    69 10 11 40
  • Adresse:
    Klokkergårdveien 31
    Sarpsborg
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv