Gulv i alle varianter

Neste gang du går inn i en Skeidar-butikk eller tråkker over dørstokken til Hennes & Mauritz, ta en titt under føttene dine. Det er nemlig godt mulig at det fine gulvet du står på er lagt av Kaios Gulv og Montasje, som i dag er en landsdekkende gulvlegger.

Etter å ha jobbet for et malerfirma i 20 år, var Kai Opprann klar for å starte for seg selv. Som sagt, så gjort. Kaios Gulv & Montasje så dagens lys i Sandefjord i 1998. Takket være gode kontakter fra sin gamle jobb, fikk Opprann en kjempegod start. Og slik har det bare fortsatt, sier han.

– Det har vært en veldig økning hele veien i arbeidsmengde. I dag er jeg landsdekkende, og reiser rundt overalt og tar oppdrag. Kaios Gulv & Montasje har kjedeavtaler med flere butikker, deriblant  Sport1, Skeidar, Bohus, B.Young og Hennes & Mauritz.

Opprann er eneste ansatte i firmaet, men leier kontinuerlig inn to til tre mann som driver egne foretak. Han merker godt konkurransen og priskrigen i bransjen, men har hele tiden hatt en jevn oppdragsmengde.

– Uansett hvordan det går med økonomien og hvor man er i verden, må man ha gulv å gå på! Det er jungeltelegrafen som har gjort susen for min del. Å sjekke at alt er i orden og å ha god kontakt med kunden, det er viktig. Hvis du stiller til avtalt tid, eller ringer og gir beskjed om noe oppstår, så går det stort sett greit, forteller han.

For tiden er designgulv et populært produkt. Det innebærer mønstre i alle mulige fasonger som ser ut som parkett. I tillegg legger Opprann mange gulv som ser ut som steinfliser, men er laget av vinyl, samt mange gummigulv i rågummi. Folk vil ha disse designgulvene hjemme også, så det er ikke bare snakk om butikker og hoteller.

– Har man et gulv som ser eksklusivt og fint ut, gjør det mye med et lokale. Folk ser sjeldent opp på vegger og tak når de kommer inn et sted, men i stedet nedover, på gulvet. Det er alltid gøy å ha et gulv som ser bra ut og er enkelt å holde rent. Alle gulv kommer i dag med et belegg som heter Pur. Dette fungerer som en forsterkende voks, og er lett å holde rent og vedlikeholde, understreker Opprann.

Han forteller at stadig flere også ønsker å få lagt det som kalles sisaltepper. Dette er et naturprodukt, og et teppe som kommer i mange ulike typer og farger. Resultatet er stilig og eksklusivt, og det er bare å ringe Opprann. Han legger både sisaltepper og alle typer designgulv.

Les mer...

2014-11-27 08.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Kaio Gulv & Montasje
  • Telefon:
    901 46 306
  • Adresse:
    Framnesveien 4
    3222 Sandefjord
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv