141016NO-byggmester-madsen

Håndverkstradisjon og fagkunnskap

Steinar Madsen og Roger Giseth har kjent hverandre og samarbeidet i 20 år. I april i fjor forente de krefter og etablerte Madsen & Giseth AS. Det er et firma hvor håndverkstradisjon og fagkunnskap går hånd i hånd.

Bedriften holder til i Heggedal, og har i dag tolv ansatte, inkludert tre byggmestere og to under utdanning. Selskapet har lenge rettet seg primært mot privatmarkedet, og har fokus på rehabilitering og tilbygg. I hovedsak er oppdragene i Asker og Bærum, men Madsen og Giseth kan også ta turen ut i Lier eller inn i Oslo.
– Nå skal vi prøve å ta steget litt videre, og ikke bare på privatmarkedet. I tiden fremover ønsker vi å øke staben litt, vi har jobbet mot å få flere kommunale rammeavtaler og begynt å ta mindre oppdrag for det offentlige, sier Madsen.

Forutsetningene er nemlig godt på plass. Madsen og Giseth AS er en totalentreprenør på alt fra graving, til maling, til blikkenslagerarbeid, og har hatt faste avtaler med andre håndverkere i 10-12 år. De er også en godkjent opplæringsbedrift, og har samarbeidet med opplæringskontoret i Oslo og Akershus i 15 år.
– Den første lærlingen tok vi inn i 1998. Da drev vi med tilbygg, rehabilitering og noe nye hus, før vi etter hvert fant vi ut at det var rehabilitering vi følte oss mest komfortable med. Vi inngikk et samarbeid med Nesbru videregående, hvor vi fikk elever på utplassering som vi igjen ansatte som lærlinger, forteller Giseth.

Mange av dem har blitt værende i firmaet. Det vitner om et godt miljø og ansatte som trives, noe som igjen bidrar til at tonen ut mot kunden alltid er hyggelig og hjelpsom. I bunn av det hele ligger lang og bred erfaring, i kombinasjon med sterk kompetanse.
– Vi skiller ut på anbudsmarkedet ved å fremstå som seriøse. Det får vi gode tilbakemeldinger på. Profesjonalitet er viktig for oss. Vi har vært lenge på markedet, og terper mye på at vi skal gjøre en skikkelig jobb, uten etterarbeid og slurv.

Les mer...

2014-05-09 14.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv