Hansen Bygg AS leverer til avtalt tid og pris

Erik Hansen har valgt å satse lokalt. Hansen Bygg AS tar nemlig først og fremst oppdrag innenfor kommunegrensene i Farsund. Desto viktigere blir det å levere kvalitetsarbeid som kundene er fornøyd med.

– Det viktigste er at kundene blir fornøyde, og at vi leverer til avtalt tid og pris. Vi må strekke oss så langt vi kan, for jobben vi utfører skal hele tiden være 100 %.
  Det svarer innehaver Erik Hansen på spørsmål om hva som er viktigst for bedriften hans. Selv tok han fagbrev i 1986, og jobbet i bransjen frem til han etablerte AS i 2001. I dag holder Hansen Bygg AS til i fine lokaler i Farsund sentrum, og har et meget romslig lager på hele 800 kvadratmeter. Totalt teller bedriften cirka 13 årsverk, som for tiden inkluderer 2 lærlinger som skal ta fagbrev nå til sommeren.
  – Vi kan levere en totalpakke til kundene våre innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. I tillegg til dette driver vi med fliselegging, muring og noe forskalingsarbeid. Vi bygger mye nye eneboliger og garasjer, i tillegg til rehabilitering og tilbygg. Kundene er hovedsakelig privatkunder, men vi har også noen bedrifter, sier Hansen.

Selskapet samarbeider også med Lista Arkitektur, slik at de kan tilby alt fra arkitekttjenester til ferdigstillelse. Ting skal være enklest mulig for kundene. Det skal ikke være nødvendig å måtte forholde seg til en rekke ulike aktører.
  – Om noen ringer og vil ha en ny enebolig, er vi behjelpelige med alt fra tegninger og byggesøknader til entreprise på totaljobben. Normalt tar det cirka åtte måneder fra idé til ferdig resultat, og det viktigste er å gjøre kunden fornøyd.
  Byggefirmaet har mye på tapeten i tiden som kommer. Blant annet er de i gang med å bygge mere passivhus, fremtidsrettede hus som bruker så lite energi som mulig. I tillegg har firmaet et boligfelt med 28 nydelige tomter som de planlegger å bygge ut. Tidspunktet er ikke helt bestemt ennå, men Hansen oppfordrer alle interessenter til å følge med.
  – Jeg vil ikke si noe om når vi legger ut prospekter enda, men det blir i løpet av 2014. Visjonen ellers er å fortsette videre slik vi gjør i dag i lokalmiljøet. Vi skal være en trygg arbeidsplass for de ansatte, der vi sitter på god kompetanse på det vi holder på med, og vi skal levere et godt produkt.

Les mer...

2014-04-30 15.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv