161005 AH161005 AH0

Hårerstatning handler om tillit

Apollo Hair Clinic AS er eksperter på hårtap og hårerstatninger enten det er midlertidig eller permanent. På avdelingen i Kristiansand møter de kundene med åpenhet, tillit og god kommunikasjon.

Å miste hår og så bestemme seg for å erstatte det, er en prosess. Det er med andre ord ikke noe man kaster seg inn i på impuls. For mange er det et sensitivt tema, forteller Frank Hedstrøm, daglig leder ved Apollo Hair Clinic AS i Kristiansand.

– Det handler om tillit og trygghet. I denne jobben kommer man tettere inn på kundene enn ved å drive som vanlig frisør, og det liker jeg.

Hedstrøm kjøpte seg inn i selskapet i 2001, og overtok driften syv år senere. Apollo Hair Clinic AS leverer hår i forskjellige former. Det kan for eksempel være som parykker for kreftsyke som har mistet håret etter cellegiftbehandling.

– Da får man et hår som man nødvendigvis ikke skal ha så lenge, og det er ofte nok med én parykk. Har man derimot et varig hårtap, designer og lager vi hår som er spesialtilpasset. Da blir det tatt mål av hodet, og kunden er med på å bestemme lengde og farge. I tillegg lager vi selvfølgelig også permanente hårerstatninger. Dette er aktuelt for kvinner og menn som har blitt tynnhåret, og ønsker å erstatte et område, ofte på toppen av hodet, med en permanent hårerstatning. Den blir montert fast, og lages på samme måte som en parykk.

Klinikken opplever nå en økning i antall kvinnelige kunder, og en større etterspørsel etter permanente hårerstatninger. For Hedstrøm er det viktig å ta kundene på alvor, og det innebærer god kommunikasjon.

– Jeg er dyktig og nøyaktig, for dette er jo et presisjonsarbeid. Det er også viktig å kommunisere godt med kunden før bestilling av håret, slik at det blir best mulig. Man kommer veldig tett på kundene, og det handler mye om å bygge opp tillit. En vanlig tilbakemelding fra de som har kommet til oss, er at de ikke kan skjønne hvorfor de ikke gjorde det før. Mange har som regel tenkt på å få en hårerstatning veldig lenge.

Les mer...

2016-03-02 15.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Apollo Hårsenter Kristiansand
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      38 02 78 45
    • Adresse:
      Henrik Wergelands gate 24
      4612 Kristiansand
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv