143006

Helhetlig IT-tilbud for Lister-regionen

Grodata AS i Kvinesdal betjener næringslivskunder og privatkunder over hele Lister-regionen. Tjenestene omfatter både salg og service, og varierer fra komplette bedriftsløsninger til enkeltoppdrag av alle slag.

Med vår tids teknologi kan Grodata bistå sine kunder både direkte og indirekte. Daglig leder Geir Finnvold og kollega Roy Versland reiser ut ved behov, men kan også ta hånd om ting via fjernstyring.

– Da bruker vi programvare til å hjelpe kundene der de er, ved å logge inn i deres systemer mens vi sitter her. Det gjør vi både til private og bedrifter. Miljøgevinsten blir kjempestor og ting går raskt, understreker Finnvold.

Han har selv sterk regnskapsteknisk kompetanse, blant annet på regnskapssystemene Mamut og Agrodata. Versland har på sin side vært IT-interessert siden tidlig ungdom, og har i dag ti år bak seg som profesjonell IT-tekniker.

Nedslagsfeltet til selskapet er fra Lindesnes i vest til Moi i øst, samt indre bygder i Vest-Agder. På kundelisten står blant annet Norsk Tipping og Nets betalingsterminaler. Men Grodata favner vidt på tjenestesiden. Finnvold og Versland håndterer virus og spyware infiserte maskiner, bytte av datamaskinparker, programvareløsninger, «skreddersydde» stasjonære PC’er og mye mer.

I bunn ligger en filosofi om at alle kunder skal får «riktig service». Det innebærer at kundene kan forvente profesjonell oppfølging, med riktige priser. I Grodata legges det stor vekt på redelighet.

– Gode kundeforhold skapes gjennom ærlighet. Vi har kunder som ikke selv er inne når vi kommer innom, men som gir oss nøkkelen. Det er en tillitserklæring, understreker Finnvold.

Les mer...

2014-11-24 13.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Grodata As
  • www.grodata.no
  • Telefon:
    38 35 88 30
  • Adresse:
    Fjotlandsgata 12
    4480 Kvinesdal
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv