162047 RA

Helt rent - det er garantert

Med Rengjøringsservice er du garantert en godt utført renholdsjobb av riktig kvalitet til riktig pris.

Christoffer Andersen vokste opp blant mopper og feiekoster. Det var nemlig faren hans som etablerte Rengjøringsservice tilbake i 1975. Selv overtok Christoffer driften i 2012, etter å jobbet i bransjen i flere år. I dag er han sjef for 25 ansatte.


– Rengjøringsservice utfører alt innen renhold. Det vil si byggvask, med utvendig på fasade og alt av innvendig vask på nybygg samt vask over himling og nedvask. Når et nybygg er ferdig satt opp, kommer vi inn og rengjør før overtakelse. Der har vi avtaler med de fleste store entreprenørene i Kristiansand. Ellers har vi også mye rengjøring av vanlige kontorlokaler, og tilbyr tepperens, vinduspuss, fasadespyling  og matteutleie. Arbeidstøy vasker vi også, og vi betjener kunder med tørke- og toalettpapir og håndsåpe. I tillegg har vi en del vaktmestertjenester for flere borettslag i Kristiansand.


Firmaet henvender seg hovedsakelig til bedrifter i området fra Grimstad og Mandal til Marnardal. De har rammeavtaler med flere kommuner, og avtaler med mange store bedrifter. Rengjøringsservice har også privatkunder de vasker og pusser vinduer for.


– Det er en del konkurranse i bransjen, men etter at myndighetens godkjenningsordning kom på plass har det blitt lettere. I dag må man bli godkjent og møte forskjellige krav som kontrolleres av Arbeidstilsynet. Dette har ført til at mange useriøse aktører har forsvunnet.


– Vi får mange positive tilbakemeldinger på at vi er veldig gode på service og at vi er tilgjengelige. Det viktigste for oss er å tilby riktig kvalitet og riktig pris slik at kundene skal bli fornøyde. Prismessig tror jeg vi ligger midt på treet, og vi har vokst hvert år siden 2012.

Les mer...

2016-05-30 11.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Rengjøringsservice Anno 1975 AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    97 56 40 13
  • Adresse:
    Kartheia 3
    4628 Kristiansand
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv