153044 MCH153044 MCH1153044 MCH0

Hjemmekoselige studioleiligheter til både pendlere og turister

Ønsker du å bo hjemmekoselig med eget kjøkken? My City Home tilbyr hotellrom og studioleiligheter midt i Oslo sentrum, til både pendlere og turister.

   – I 2010 kjøpte vi opp et kontorlokale, og bygde det om til studioleiligheter. Vi ønsket først å leie dem ut til firmaer, men endret planen raskt og driver det nå som et hotell, forteller Imran Amin.

My City Home består av 19 moderne hotellrom, 21 studioleiligheter, hvor seks av dem er på 46 kvadrat og hvor de resterende er på 25 kvadrat. De største rommene kan huse opptil seks personer. Alle studioleilighetene har både kjøkken, bad og trådløst internett.
   – Leilighetene er geniale for firmakunder fra både inn- og utland som ikke ønsker å bruke mye penger på mat ute på restaurant. Her kan du kjøpe med deg og lage maten du ønsker til rommet ditt, og vi tar oppvasken, forteller Amin.

Det er nettopp dette hotellet får mest positive tilbakemeldinger på fra sine kunder.    – Mange pendlere er lei av å tilbringe tid på små hotellrom, uten anledning til å lage sin egen middag. Jeg tror flere og flere hoteller får øynene opp for studioleiligheter. Mange kunder preferer å bo mer hjemmekoselig og med muligheter til å styre på som man selv vil.

Leilighetene befinner seg i Kirkegata, midt i Oslo sentrum. Her er det kort vei til Oslo Sentralstasjon og til alt av kollektivtrafikk.
   – Vi har hatt avtaler med ansatte i bedrifter som TV 2, Itera ASA, Aker Solutions, som jobber i Oslo i ukedager. Enkelte har leid rom hos oss i over to år, men vi har også husrom til dem som er innom byen for en dag eller to.

Amin tror at det sentrumsnære hotellet er attraktivt fordi rommene har svært konkurransedyktige priser og fordi de ansatte er serviceinnstilte.
   – Vi prøver derfor å legge oss litt under andre hoteller på pris. Vi er jo fortsatt i startfasen og ønsker å bli lagt merke til på bakgrunn av dette.

My City Home har flere spennende, pågående, prosjekter.
   – Vi skal bygge en konferansesal som skal romme mellom 15-20 mennesker. Denne ser vi for oss at bedrifter kan bruke på daglig basis. I tillegg skal vi bygge en frokostbuffe til våre gjester, samt en bar, som både våre gjester og utenforstående kan benytte.

Les mer...

2015-06-10 13.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv