HMS-opplæring for alle

HMS får en stadig viktigere plass i den daglige driften på norske arbeidsplasser. Men det krever også kunnskaper og opplæring. Magnus Robbestad har bakgrunn fra både Det Norske Veritas og Norsk Hydro og deltar i standardiseringsarbeid i Standard Norge både innen ISO 9001 (kvalitet) og OHSAS 18001 standard for arbeidsmiljø. Han har teknisk utdanning fra Forsvaret, og han har drevet eget firma i 10 år innen industri og offshore. I dag trekker han på sin lange erfaring i selskapet Veritech AS, som tilbyr konsulentvirksomhet og opplæring innenfor HMS og kvalitet.

— Jeg etablerte Veritech AS i 1999, og har siden drevet med konsulentvirksomhet som revisor innenfor akkreditert sertifisering og med kursopplæring. Nettbasert opplæring er det jeg er sterkest på, og der vi har mange kunder innen byggebransjen, forteller Robbestad.

   Det var i 2002 at han først utviklet et nettbasert HMS-kurs for Statkraft. I etterkant har det blitt stadig mer nettbasert opplæring på tvers av en rekke bransjer. Robbestad er også engasjert av Standard Norge og Standard Online, som er ansvarlige for standardiseringsarbeidet i Norge. For dem avholder Robbestad et tyvetalls selvutviklede kurs hvert år, som Standard også selger videre for Veritech AS.

   — Jeg har hatt store prosjekter blant annet for entreprenørbransjen, og har utviklet HMS-opplæring for alle leddene i organisasjonen til Caverion og deres 3500 ansatte. Dette er en kombinasjon av fire nettbaserte kurs, pluss at jeg i tillegg holder et 2-dagerskurs. Innen kvalitet og HMS har jeg et stort antall kurs å tilby. Ettersom det er nettbaserte kurs, kan de benyttes over hele landet, understreker han.

 

Med sine lange fartstid fra elektro- og automasjonsbransjen, har Robbestad mange kontakter i det segmentet. Det har resultert i et stort antall kunder og oppdrag derfra. Nå er han spent på et nytt produkt som er under utvikling, og som snart er på markedet.

   — Det er mye fokus på grunnopplæring i byggebransjen, og opplæring av fremmedspråklige. Myndighetene og bransjeorganisasjonene signerte nå i juni en såkalt nullskadevisjon i byggebransjen. Vi har hatt et prosjekt sammen med blant andre DNB, HMS Vestfold og Granat Studio as og har nå utviklet et språkuavhengig HMS-kurs basert på film. Dette blir et helt nytt og unikt produkt. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser, for det er et stort behov for opplæring, særlig innen HMS.

Les mer...

2014-09-16 11.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Veritech
  • www.veritech.no
  • Telefon:
    951 51 351
  • Adresse:
    Ulven Veien 11
    3420 Lierskogen
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv