Honda og Kia – biler for vår tid

Skotvedt Bilforhandler i Drammen er i dag forhandler av både Honda og Kia. Daglig leder Magne Fossum og hans kolleger kan dermed vise til et bredt spekter av kvalitetsmodeller, som dekker nærmest alle behov. Honda har i lang tid ligget fremst av alle på driftsikkerhet, og i 2015 kommer en ny modell av flaggskipet Honda HR-V. Kia har på sin side forlengst etablert seg som en vinner i det norske markedet, som eneste merke med syvårsgaranti, og nå også med elbilen Soul i porteføljen.

Med et slikt bilutvalg, blir det selvsagt også en glede å møte kundene. Magne Fossum er klar på at Skotvedt i Drammen er langt mer enn bare karosseri, motor og fire hjul.
  – Det er et mantra for meg at denne forretningen skal tuftes på iver, glød og entusiasme. Kundene våre møtes av en kjempegod atmosfære. Vi har en lett og god stemning på huset, der du blir møtt av blide medarbeidere. Jeg pleier å si at vi er byens triveligste bilbutikk, sier han.
  Skotvedt Bilforhandler flyttet inn i dagens lokaler i 2001. I 2012 overtok Fossum som daglig leder, og da fikk selskapet også inn Kia-agenturet. Nå er selskapet på vei i full fart fremover. Det samme er Honda, etter å ha vært nede i en bølgedal i det europeiske markedet. Samtidig blir stadig flere oppmerksom på alle egenskapene til bilene fra Kia. 
 

– Kia Picanto har vært Norges mest solgte bil i sin klasse. Nå er det Soul Electric som er i vinden, som vi lanserte i august. Det er gøy å se at vi leverer et kjempegodt produkt også i el-markedet. Drammen er blitt en tilflytterby. Mange flytter hit fra Oslo, men jobber fremdeles i byen. Det gir et kjempegodt marked for elbil, fastslår Fossum.
  Han påpeker at Kia Soul egentlig er som en helt vanlig bil, bortsett fra at den er drevet av en elektrisk motor. Batteriet gir en rekkevidde på 212 kilometer under optimale forhold, som er noe av det beste du finner i klassen. For mange kan Soul være en førsteklasses bil nummer to.
 

På Honda-fronten blir neste års nye HR-V den store nyheten. Men Fossum konstaterer også at Civic Tourer har blitt meget populær i Drammen og omegn. Det er en bil som har enormt med plass, som ser bra ut, og som ikke koster skjorta. Samtidig kjører den godt – som alle Honda-modeller.
  – Vi kan si – med fullt belegg – at Honda er verdens beste bil. Honda er verdens største motorprodusent. De leverer motorsykler, båtmotorer, generatorer, snøfresere, gressklippere, fly. De utviklet den første hydrogenbilen tilbake i 1992, og har hatt hybridbil siden 1996. Både Honda og Kia er kvalitetsmerker, avslutter Fossum.

Les mer...

2015-01-20 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Skotvedt Drammen
  • www.skotvedt.no
  • Telefon:
    31 40 98 00
  • Adresse:
    Ing. Rybergsgate 103
    3007 Drammen
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv