161053 AF161053 AF0

Hos Albertine føler du deg som hjemme

Kundene skal få en god opplevelse fra de kommer inn døra hos Albertine dame- og herrefrisør i Kristiansand. Selvfølgelig er det viktig å bli fin på håret, men det er deilig å kunne slappe av i stolen i en koselig atmosfære.

Innehaver og daglig leder Mette Dragvik Sordal har vært i bransjen i over 30 år. Først drev hun frisørsalong på et sykehus, hvor hun jobbet mye med parykker, og i 20 år har hun tatt turen til Høvågheimen aldershjem en gang i uka for å klippe håret til beboerne. Hun åpnet Albertine dame- og herrefrisør i 2005, og hit kommer kunder i alle aldre fra store deler av Kristiansand.

– Ellers tilbyr vi det meste innen hår og klipp, men er kanskje ekstra glade i å farge hår og i å fornye folk. Jeg tror kundene kommer fordi vi er flinke, men også fordi vi har et veldig godt miljø. Det er veldig hjemmekoselig her, og i tillegg blir de fornøyde fordi vi kan faget vårt, sier hun.

Salongen bruker produkter fra Wella og Sebastian, og har to faglærte frisører og en lærling. De går ofte på kurs, og får inspirasjon fra blader og trender. Alt for at kundene skal få en god opplevelse, bli fine på håret og føle at de blir tatt vare på.

– Jeg kan veilede og kanskje komme med forslag, men det er selvfølgelig kunden som bestemmer til syvende og sist. Man må være en god menneskekjenner i dette yrket, og det lærer man seg med årene. Håret er veldig viktig for folk nå til dags.

– Det er mange salonger i Kristiansand, men man overlever om man er flink nok. I tillegg går folk langt oftere til frisøren nå enn før, og mange klipper seg hver sjette uke. Det er allikevel lurt å sjekke på forhånd om frisøren man går til faktisk er faglært. Kvalitet er viktig for oss, og vi har kundevennlige priser. Jeg vil ikke bli stor, men er lykkelig som liten!

Les mer...

2016-03-08 11.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Albertine Dame og herrefrisør AS
    • E-post
    • Timebestilling
    • Telefon:
      38 09 16 60
    • Adresse:
      Narviga 5
      4633 Kristiansand
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv