152045-HV Service152045-HV Service2

HV Service – med antikvarisk kompetanse

Entreprenørfirmaet HV Service tilbyr det meste innen bygg, men har spesialisert seg på oppdrag hvor det stilles krav til antikvarisk kompetanse. Det er en nisje som er ettertraktet når eldre bygg med sjel skal pusses opp.

HV Service startet opp som et enkeltmannsforetak i 2003 og ble i 2013 omgjort til aksjeselskap. I dag har firmaet syv ansatte, og nedslagsfeltet er Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus. Blant prosjekter hvor de har vært underleverandør, er Brambani-gården og Budstikka-gården, Katta borettslag og Drammen stasjon, hvor de til sistnevnte leverte vinduer og dører samt alt tømrerarbeid. Akkurat nå arbeider de for fullt på Karl Johan med utskiftning av 200 vinduer. Det vil si: Oppdraget begynte med vinduene.

– Deretter fikk vi hele takkonstruksjonen og etter hvert også dørjobben. Slik er det ofte: Du kommer inn og gjør en jobb – og så blir det etter hvert mer. I denne bransjen er tillit alfa og omega. Vi får gjerne tilbakemeldinger fra de større entreprenørene om at vi er gode på ks og vernerunder, og det er betryggende for både dem og oss – og det bygger tillit, forteller daglig leder Helge Sanchez-Vedlog.

Antikvarisk kompetanse er ettertraktet, særlig når det gjelder bygg hvor det stilles krav til utførelse fra byantikvaren. 

– Hvis det for eksempel er snakk om antikvariske vinduer, stilkopierer vi, sender til en fabrikk og får produsert et tilsvarende vindu. Slik gjorde vi det til Drammen stasjon, og det er et arbeid det er gøy å holde på med. Samtidig tar vi også oppdrag for privatpersoner.

HV service utfører snekker- og tømrerarbeid innenfor både nybygg og tilbygg, restaurering og rehabilitering, utskiftning og omlegging av tak. Med god tilgang på oppdrag er firmaet i en vekstfase, og Sanchez-Vedlog utelukker ikke flere ansettelser i løpet av året.

– Vi har hatt en god vekst etter at vi gikk over til et AS. Før baserte vi oss litt mer på innleid arbeidskraft, men man får straks en annen stabilitet med faste ansatte. Det er viktig når man driver slik vi gjør, sier Helge Sanchez-Vedlog.

Les mer...

2015-04-07 10.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv