Anders Ree har drevet filialen siden 2008, og forteller at det har gått slag i slag. Med sentral beliggenhet ved kjøpesenteret M44, har de god parkering som gjør det lett å komme til og fra. Og innvendig har Pizzabakeren Bryne lyse og fine hjørnelokaler, hvor kundene kan se alt som foregår fra produksjon til steking av pizzaene.
– Konseptet Pizzabakeren går ut på å lage mat på en god måte. Siden jeg overtok, har jeg valgt å holde fokus på produkt. Hver eneste pizza vi lager skal være perfekt. Jeg forventer av våre ansatte at kvalitet og tiden man anbefaler til kundene skal overholdes. Det viktigste er at man får et produkt som er optimalt i forhold til det man har bestilt, og dernest at man får det til den tiden man har bestilt det.
Kjeden Pizzabakeren har ekspandert kraftig, og finnes over hele Norge samt i Sverige og Danmark. Ree og de 20 ansatte på Bryne tilbyr en god og variert meny. Her finnes både glutenfrie bunner, standardpizza med kjøttdeig, bacon og løk og varianter med biff og kylling. I tillegg kommer nye varianter som kebabpizza og en med chorizo, samt pizzaer hvor man har eksperimentert med forskjellige typer marinader til kjøttet. Kundene kan bestille via telefon eller internett, og de leverer mye til både private og bedrifter. Pizzabakeren Bryne har også avtaler med de fleste idrettslagene i kommunen, og er blant annet draktsponsor for håndballen i Bryne.
– Kunden vil alltid ha det beste produktet til best pris, så det er dette vi må fokusere på hele tiden. I tillegg må vi ha gode åpningstider, og vi holder stengt kun tre dager i året. Kommer det noen klager, tar jeg det alltid på alvor. Det er så viktig at kunden blir hørt, for det er kundene vi lever av.