153019 BD153019 BD0

Hverdagsluksus for damer

Bella Donna Undertøyssalong AS i Flekkefjord selger hverdagsluksus for damer og hjelper menn på gavejakt. I mars 2012 startet Susann Loga opp, og bare halvannet år senere kom anerkjennelsen: årets servicepris 2014.

Bedriften har utvist stort engasjement og ivaretatt servicereglene til Flekkefjord på en fremragende måte. Bedriften har fine utstillinger, som skifter jevnlig. Bedriften er med og skaper en levende by, har ansatte med godt humør, en unik fagkunnskap og bidrar til å markedsføre byen på en god måte», står det på diplomet.

   – Skal du selge klær, må du ha peiling. Du må kjenne plagget du selger. Produktkunnskap er viktig for meg for det er viktig for kunden, smiler Loga.

I 2010 kjøpte ektemannen forretningsbygg i Flekkefjord og ville at Susann skulle starte butikk. At Bella Donna er innredet for en med hjerte for både kunde og konfeksjon, er det ingen tvil om. I avdelingen nede er det undertøy fra Triumph og Chantelle. Oppe er det nattøy fra Jensen, strømpebukser fra Vogue, badetøy og brudeutstyr.

   – Det skal være koselig å komme inn i en butikk, og her har vi alltid kaffe! Det er viktig å ha en sitteplass, for det er alltid en som har med seg en venninne, og her er det ikke sikkert du blir ferdig på 5 minutter. Mannen sitter i sofaen, dama handler. Sovner han, er det bare et tegn på at han trives!

Prøverommene er som små stuer med lilla forheng, tapet og stoler. Loga har mange eldre kunder, og de trenger litt bedre plass. Da var det viktigere med to store prøverom enn tre små. Klientellet er fra 25 og opp til 90 – og én av kundene er 92. Loga tror hun er den eneste i byen som faktisk tar opp kundebestillinger. Hun har vært på aldershjemmene med flyveblad. Mens hun selv bestyrer salongen, har hun en ansatt to dager i uka og et par gode venninner som stepper inn når nødvendig.

  – Menn som vil handle gave til kona, kan komme hit. Det er ikke flaut i det hele tatt! Det er bare å se i skapet til kona for å se hvilke størrelse de bruker, ler Loga.

Les mer...

2015-06-10 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Bella Donna
    • Telefon:
      95 00 85 05
    • Adresse:
      Kirkegatan 9
      4400 Flekkefjord
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv