162003 BD162003 BD0162003 BD1162003 BD2162003 BD3

Ingenting er umulig med Designbetong

Det er kundeservicen og den hjelpsomme innstillingen man først legger merke til hos Betong og Design AS. Deretter kommer raskt følelsen av at man har å gjøre med kunnskapsrike folk som er opptatt av at du som kunde skal bli 110% fornøyd.

Rune Sagvold er innehaver av Betong og Design AS i Verdal, et selskap han driver i tett samarbeid med Kristin Sagvold. Hun på sin side står bak foretaket Sentido Design AS. De to utfyller hverandre på en måte som gir det beste sluttproduktet til kundene. 


– Det kommer stadig flere kunder hit som vil ha noe som ingen andre har. Da

tegner og designer Kristin for kundene etter deres ønsker, og så utfører jeg jobben. Designbetong er det vi satser på, og det er mange fordeler med betong fremfor stein. Den er hel-armert plate, den trenger lite vedlikehold, og det er ingenting som trekker ned i den og gjør den flekkete og stygg, etter at den er forseglet med vår egen sealer. Designbetong er noe dyrere enn stein, men Designbetong er håndarbeid. Ingenting blir helt likt, og vi vet aldri helt nøyaktig hvordan utformingen  blir før vi er helt ferdige.


Betong og Design AS ble etablert i 2014, og startet med mer tradisjonelt betongarbeid som forskaling og ringmurer. I dag skreddersyr de både særegne møbler samt produkter til hage og gårdsplass. De kan nå også tilby epoxy-gulv, som er sømløse og helt glatte gulv uten fuger. Som samarbeidspartnere er både Kristin og Rune opptatt av nærheten til kundene, og at de skal ha en god dialog med dem.


– Kundene bruker mye penger på dette, og da vil vi at de skal få et godt produkt som er nøye gjennomtenkt. Vi har kanskje både to og tre møter med kundene før jeg begynner å støpe. Jeg vil at de skal vite mest mulig om produktet på forhånd, og vi vil at de skal være mest mulig fornøyd når vi er ferdige, sier han.


– Det jeg synes er spesielt i forhold til våre møbler, er at kundene kan få dem skreddersydde etter mål og utseende. Det er samarbeidet med kundene jeg liker best, og det at kundene blir 100% fornøyde, legger Kristin til.


At de synes betong er et spennende materiale å jobbe med, kommer tydelig frem. Det gir uante muligheter for å blant annet felle inn i betongen andre materialer som stål og tre, og man kan også sette inn lys-spoter, sier Rune.


– Man skal være sikker på det man holder på med, og vi er jo litt ærekjære, for vi ønsker at jobben vi utfører skal bli bra. Når det gjelder møbler i betong har vi funnet ut at alt er mulig og ingenting er umulig.

Les mer...

2016-04-21 10.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv