Interiør og håndverk hånd i hånd

Gattermann Interiør og Eksteriør AS tilbyr en sjelden kombinasjon. Daglig leder André Gattermann har bred erfaring fra byggebransjen, men også en brennende interesse for interiør og designløsninger. Hos Gattermann Interiør og Eksteriør AS går håndverk og interiør hånd i hånd. Nå satser selskapet også på nettbutikk, slik at de når ut til hele Norge.

– Vi sitter på kunnskap om alt som finnes på markedet av materialer og stilretninger. Kundene våre kan komme hit og få snakke med kunnskapsrike medarbeidere. Det setter mange pris på, og vi får mange gode tilbakemeldinger på servicen vi yter, sier André Gattermann.
  Gattermann Interiør og Eksteriør AS ble etablert i Fredrikstad i slutten av 2012. Da hadde André allerede vært mange år i byggebransjen. Men han ønsket å kunne tilby full pakke, med både håndverksbiten og innredningsdelen. Dermed ble Gattermann Interiør og Eksteriør AS til.
  – Ved å slå sammen de to delene, har vi blitt en slagkraftig bedrift som tilbyr både boligstyling, håndverk, detaljhandel, husbygging, hjemmebesøk og klargjøring for salg. Per i dag jobber vi noe mot bedrifter, som hoteller og restauranter, men hovedtyngden ligger på privatkunder. På oppdrag av eiendomsmeglere tar vi hånd om alt det visuelle som skal på plass før en visning.
  Selskapet samarbeider med faste rørleggere og elektrikere, mens de har egne flisleggere, snekkere og malere. André og hans kolleger kan levere nøkkelferdige hus, inkludert møbler og interiør. Alt skreddersydd for kunden. Det sparer kundene for både tid og penger. Som kunde får du også én person å forholde deg til. Det er det mange som setter stor pris på.
  – Vi ønsker også å rekke ut en hånd til kunstnere, hvor de dyktigste er representert med noen artikler i vår butikk. Vi mener at et hvert moderne hjem bør ha et slikt blikkfang. Fordelen her er at de kan lage på bestilling, slik at f.eks. maleriet passer fargen på inventaret ditt.
  – Østfold er et begrenset marked for vår nisje, derfor skal vi nå satse på en nettbutikk. Vi ønsker å nå lenger ut. Når vi drar på hjemmebesøk til kunder, møter vi varierende behov. Noen vil ha en helt ny stil, andre ønsker bare å friske opp litt. Det er lettere for oss som kommer inn med nye øyne, for det kan være vanskelig for deg som bor der å selv se hva som bør endres. Man kan forandre mye i en stue bare ved å endre på belysningen, sier André.
  Han ønsker alle velkommen til butikken i Fredrikstad. Det er en blanding av butikk og showroom, som stadig har utstillinger. Fornøyde kunder kan fortelle om inspirerende stunder når man bare går rundt og kikker. André og hans kolleger er alltid lydhøre overfor kundens ønsker, og har som selvstendig butikk mulighet til å ta inn spennende produkter du ikke får tak i andre steder.

Les mer...

2015-01-22 15.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Gattermann Interiør og Eksteriør AS
  • www.gattermann.no
  • Telefon:
    911 538 63
  • Adresse:
    Dikeveien 33
    1661 Fredrikstad
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv