Interiørarkitektur på 15. året

Interiørarkitektur er langt mer enn bare estetikk. I Magenta Interiørarkitekter er Mie Grevstad og Marianne Følkner er like opptatt av funksjonalitet. Det skal være gode løsninger som fungerer i folks hverdag, både når det gjelder planløsning og materialbruk. Og kostnadene skal stå i stil med hver enkelt kundes budsjettrammer.

– Det er en stor variasjon i jobbene vi gjør. Det er alt fra tilbygg, til layout på store butikker, til rehabiliteringsjobber, kaféer, restauranter og resepsjonsløsninger. Vi har et kompetanseverktøy som kan brukes til de fleste typer interiørjobber, forteller duoen.


Både Mie og Marianne har bakgrunn fra Kunst- og håndverksskolen i Bergen. Magenta Interiørarkitekter ble etablert i 1999, og er dermed inne i sitt femtende år. Men ennå er kreativitet like viktig som erfaring. Mie og Marianne legger vekt på å nullstille seg foran hvert nye prosjekt, for så å bli godt kjent med kunden. Bare slik kan de finne ut av hvilke virkemidler som er best egnet til nettopp dette prosjektet.
  – Uansett om det er bedrifter eller privatkunder, er det viktig å gjøre en behovsanalyse. Slik blir vi kjent med kundene, og får et inntrykk av hvem de ønsker å være. Det hender at behovene endrer seg underveis, og det viktige da er at vi stiller de rette spørsmålene. Etter mange år i bransjen, har vi opparbeidet oss gode kontakter på både håndverker- og leverandørsiden, og vi har tilgang på og kunnskap om produkter som kanskje ikke kundene vet om.

Les mer...

2014-04-29 15.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Magenta Interiørarkitekter AS
  • www.magenta.no
  • Telefon:
    930 04 655
  • Adresse:
    Bjerkelundsvn. 5
    1358 Jar
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv