152051-Advokatene i Borgergaten

Juridiske eksperter med integritet

Det kan oppstå mange situasjoner i løpet av ett liv hvor man får behov for juridisk eksperthjelp. Det kan være i forbindelse med et arveoppgjør eller ved salg av en eiendom, eller om man ønsker hjelp til å inngå en ekteskapsavtale. Da er det godt at det finnes fagfolk som Advokat Erik Parmer.

"Advokatene i Borgergaten" har vært i virksomhet i Halden siden 1907. I 1927 flyttet advokatfirmaet Jon Gudbrandsen til dagens lokaler, og driften ble videreført av både sønnen og barnebarnet hans Jon Heli Gudbrandsen. Erik Parmer kom inn i firmaet i 2002, og overtok 10 år senere. I dag yter advokatfirmaet tjenester til kunder i Halden og Aremark, samt en del til nærområdene Sarpsborg og Fredrikstad.

– En viktig rolle for en advokat er å forhandle frem avtaler som begge parter kan være fornøyde med. Fokuset vårt er at vi skal kunne se både oss selv, kundene og motparten i øynene, og vi skal kunne stå inne for det vi gjør. Hos oss skal man bli godt ivaretatt, sier Parmer.

Firmaet har, i tillegg til Parmer, advokat Marion E. Nordenhaug med spesialkompetanse på fast eiendom og plan- og bygningsrett og advokatfullmektig Tina Carlsen med særlig kjennskap til internasjonal rett og menneskerettigheter. Firmaet har også særlig kompetanse innen familie- og arverett og barnevern. De tilbyr juridisk bistand på en rekke fagområder innen både privatrett og offentlig rett.

– Vi har aller mest oppdrag innenfor fast eiendom, og jeg tar også oppdrag som oppgjørsmegler. Det betyr at når en selger og kjøper har funnet hverandre, kan jeg forestå med oppgjør, kontrakt og skjøte. Jeg bistår også parter som har kommet i tvister ved kjøp og salg av eiendom, og hjelper parter i forbindelse med festeforhold, husleie og eiere av eierseksjoner samt sameier.

Han forteller videre om en lang rekke områder hvor de kan yte juridisk hjelp, deriblant til grunneiere i forbindelse med forskjellige landbruksforhold som bruksrett på en vei eller grenser mellom eiendommer. De er også mye inne på tvister og uenighet ved arveoppgjør og skilsmisseoppgjør, ved spørsmål om samværsrett for barn og ved inngåelse av samlivsavtaler og ektepakter. I tillegg kommer erstatningsrett, personskadeerstatninger, forvaltningsrett for bedrifter, plan- og bygningsrett samt noe strafferett.

– Kundene er hovedsakelig privatfolk, men vi hjelper en del bedrifter og har en god del arbeid for borettslag og med eiendommer som er eierseksjon-sameier. Som advokatfirma er vi veldig allsidige, og har en stab som er eksperter på sine enkelte felter. Klienten er alltid i fokus, og vi er opptatt av integriteten vår. Vi går etter sannheten, og ikke etter pengene.

Les mer...

2015-04-07 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv