152048-Nais152048-Nais2

Komfortabel, flott og fri

Da tilbudet kom om å starte butikk i Sandalsgården, var Barbro Sandal Nodeland ikke i tvil. I 2014 åpnet hun butikken Nais AS i Lyngdal.

Ikke bare er bygget i familiens eie, men Barbro er tredje generasjon som driver butikk her. I 1977, da hun var ti år, var det hennes far som drev matbutikk her, og Barbro fylte potetsekker og tjente 10 øre posen, forteller hun smilende.


I dag driver hun klesbutikk med størrelser fra (38)42 - 56. Sortimentet går fra hverdagsklær til selskapskjoler med passende tilbehør.

– Jeg har jobbet i "stormote" bransjen i snart 20 år, og mange forteller om hvordan  de sliter med utseende og kiloer. Jeg vil at alle skal være det beste av seg selv, og synes det er trist at så altfor mange ikke virkelig ser hvor flotte de er. Selv ser jeg ikke pluss-minus kilo, men form og farge.
Hun er glad farger er tilbake i motebildet, og kan med glede si at vi trauste nordmenn har blitt mye mer vågale og fargeglade de siste par årene. Dette synes hun er veldig positivt.
Selv er hun nok litt "Bohemsk" i stilen, men liker også det klassiske og enkle, samt røft og tøft. Det er viktig at kunden kan finne den stilen som kler dem best, og som får fram den enkeltes særpreg. Derfor bugner butikken av mangfold.

Barbro har også egne malerier til salgs i butikken. Hun har alltid vært glad i å male og synes det er gøy å kunne holde på med begge deler. Hun er veldig takknemlig for en så flott arbeidsplass, og kunne ikke tenke seg en jobb hun ville trives bedre i.

Les mer...

2015-04-07 11.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv