143046NO

Kompetanse og tilgjengelighet er gull verdt

Velfungerende IT-systemer for økonomi er avgjørende i alle bransjer. Det kan dreie seg om alt fra kasseløsninger, til ordre-, lager-, og fakturasystemer. Hovedsaken er at teknologien er både effektiv og formålstjenlig. Admincons AS i Asker har lang erfaring med butikkdata og ERP-systemer. De er opptatt av å levere stabile og gode løsninger som fungerer fra dag én, samt å være tilgjengelig for kundene også etter installasjon. Det gir kundene en egen trygghet.

Eier og daglig leder Hans Kristensen har en imponerende fartstid i sitt fag. Etter noen år i Brasil, hvor han jobbet med undervannsteknologi, data og elektronikk i oljebransjen, kom han tilbake til Norge igjen i 1986. Siden da har han vært travelt opptatt med tjenestelevering innenfor administrative rutiner, systemutvikling og integrasjon.

– Gjennom alle år har vi solgt løsninger til små og store kunder. På 90-tallet var vi den største forhandleren av det som i dag er Visma. Vi var landsdekkende med 17 ansatte. Hovedkunden vår i den perioden var Volvo Norge, med løsninger og integrasjoner mot deres logistikksystemer. Dette er løsninger som fortsatt er i drift i dag, og som vi til en viss grad vedlikeholder, forklarer Kristensen.

I begynnelsen av 2000 startet han et software-selskap som utviklet egen butikkdatalogistikk. I 2013 solgte Kristensen seg ut av det selskapet, samtidig som hans eget selskap Admincons ble omgjort til et AS.

– Nå har Admincons AS blitt et hovedselskap som driver med butikkdata, logistikk og alt som har med ordre, lager og faktura å gjøre. Selskapet består idag av flere personer med lang fartstid, og vi har en egen avdeling i Tønsberg. Vi har partnerskap med mer enn hundre regnskapskontorer i vårt nettverk via partneravtalene vi nå har signert. Per i dag betjener vi kunder over hele landet, og har en positiv vekst og utvikling.

I dag utvikler ikke Admincons AS lenger egne løsninger, men syr i stedet sammen løsninger som leveres av et innovativt softwareselskap de samarbeider med. Kristensen og hans kolleger leverer tjenester til hele landet. De har egne partnere som bistår med det tekniske når det er nødvendig.

– Tilbakemeldingene vi får går på at kompetansen og tilgjengeligheten vår er meget god. Når en kunde ringer, er det viktig at vi svarer og kan gi hjelp der og da. Support er todelt når det gjelder kasseløsninger, delt mellom de spørsmålene som ikke krever svar der og da og de samtalene der kunden står med en utfordring i kassen og må ha svar umiddelbart. Derfor er supportapparatet det viktigste vi har for kundene våre. Det er betjent 24/7.

– Vi har ellers også blitt en lærlingebedrift, og det er noe vi ønsker å utnytte i tiden som kommer, avslutter Kristensen.

Les mer...

2014-11-27 09.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • AdminCons AS
  • www.admincons.no
  • Telefon:
    405 35 000
  • Adresse:
    Strøket 8
    1383 Asker
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv