153058 FO

Komplett båtservice med Finset Outboard AS

Sommertid er synonymt med båtliv for mange nordmenn, og særlig for Øivind Finset. Han har vært hektet på båt siden barndommen. Som ekspert på både service, garantier og nysalg, får du alt på ett sted hos Finset Outboard AS på Slemmestad.

Firmaet ble etablert i 1994, men selv begynte Finset å skru på båtmotorer allerede som ung. Utdannelsen som tømrer måtte etter hvert vike for den maritime interessen.
   – Jeg ble forhandler av Evinrude for noen år siden. Etter hvert ønsket importøren Frydenbø Marine på Sætre å utvide samarbeidet. Side har jeg utført garantijobber, reparert vanskeligstilte motorer og ikke minst utføret service på ettermarkedet. Fra dag én har det vært mengder med jobb, og kundemassen har bare økt, forteller han.

For ett år siden flyttet Finset Outboard AS til dagens adresse i Eternitveien 30. Her kommer kundene lett til med båtene sine, og nærheten til sjøen gjør at Finset også har mulighet til å ta i mot de som kommer sjøveien.
   – Vi tilbyr full hovedservice, og de som ønsker det kan hente båten samme dag. Her får man alt under ett tak, med service, ettermarked, garanti og nysalg av løse motorer. Jeg har alltid vært begeistret for sterke to takts motorer som jo Evinrude er. Dette er en motor av høy kvalitet som møter alle krav til utslipp, støy og forbruk.

Finset legger til at han også tar båter i opplag for vinteren, men at nysalg og service er noe av det viktigste ved driften. Han selger nye repower, som det kalles, hvor folk kommer med en båt de er glad i og vil ha en ny motor til den. Kundene kommer hovedsakelig fra Asker /Bærum/Røyken men også fra Oslo og Drøbak. Dette på grunn av den sentrale beliggenheten når det gjelder båt og det maritime miljøet.
   – Responsen fra kundene går på at de er veldig fornøyde med at her får de gjort alt på ett sted. Finset Outboard er en familiebedrift som ønsker å gi god service og fornøyde kunder.

Les mer...

2015-06-10 16.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv