154034

Komplette arkitektløsninger fra A til Å

Espen Viksjø AS tegner det du måtte ønske deg innen privatboliger og fritidseiendommer. Han fokuserer på tidsmessig arkitektur og design.

Espen Viksjø AS ble etablert i 2014, og Viksjø har lang og bred erfaring både som selvstendig næringsdrivende og som daglig- og faglig leder hos andre arkitektkontorer. Hans kompetanse strekker seg fra arkitektur og utredninger til arealplanlegging og tekniske avanserte bygg og anlegg. I tillegg har han i syv år vært faglig leder i PABAS, samtidig som han driver med egne prosjekter.
   – Av egne prosjekter er jeg akkurat blitt ferdig med 4 hytter på Råde. Jeg tar på meg oppdrag fra privatpersoner i Oslo, Asker og Bærum. I tillegg leier jeg meg inn på større prosjekter hos blant andre Forsvarsbygg og Telenor, forteller Viksjø.

Han liker godt variasjonen med å ha både små og store prosjekter. Med en svært mangfoldig bakgrunn, har Viksjø vært borti det meste og var blant annet prosjekteringsleder for verdens største cruiseskip i 2000.
   – Jeg har bygget opp en solid og omfattende kompetanse innen de fleste typer byggeprosjekter og i dag samarbeider jeg med flere fagressurser innen arkitektur, landskap, interiør, konstruksjon, VVS og elektro.

I tillegg til eneboliger og fritidsboliger, har Espen Viksjø har utført prosjekter innen næringsbygg, kontorbygg, undervisningsbygg samt rehabilitering av verneverdige bygg. Kundene gir svært gode tilbakemeldinger på hans løsninger og arkitektur.
   – Jeg tegner og prosjekterer, og det jeg leverer er komplett. Jeg kan levere alt fra A til Å alt etter kundens ønsker.

Planene videre er å fortsette å drive for seg selv og stadig få flere oppdrag, men skulle det dukke opp et stort prosjekt utelukker ikke Viksjø at det kan bli aktuelt å ansette flere medarbeidere.






Les mer...

2015-09-01 10.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv