162037 MT162037 MT0162037 MT1

Komplette løsninger til gode priser

MontasjeTeam AS yter profesjonell faghjelp til entreprenører, borettslag, rådgivende og eiendomsforvaltere slik at de får en mer kostnadseffektiv drift. Som uavhengig prosjektleverandør er Oslo-firmaet din partner for skreddersydde løsninger til en god pris.

Tommy Strømner har alltid hatt en gründer i magen. Han er utdannet elektriker med fagbrev, men har en bred bakgrunn som også omfatter erfaring som servicetekniker og som salgskonsulent i låsesmedbransjen. Samlet har han nesten 20 års kunde- og salgserfaring med tekniske løsninger til private og næring. MontasjeTeam AS ble lansert høsten 2015.


– MontasjeTeam er en uavhengig og kostnadseffektiv prosjektleverandør som fikser alt innen beslag og sikkerhet. Jeg lytter til kundens behov og vurderer hva de ønsker, også i forhold til spesifikasjoner og budsjett. Med entreprenørens arbeidsform og som uavhengig aktør kan jeg hente inn priser fra flere produsenter og leverandører på forskjellige varer og tjenester, og sikre den beste prisen. Slik kan jeg i større grad skreddersy en samlet løsning for kundene.


Strømner mener at bygg- og anleggsbransjen trenger en modernisering, og at det finnes mer kostnadseffektive løsninger og måter å drive igjennom prosjekter på enn slik det gjøres i dag.


– Jeg prosjekterer en komplett og samlet løsning uten overraskende tillegg eller skjulte kostnader. Vi er opptatt av å levere til avtalt tid og at montørene skal arbeide effektivt og ta eierskap til jobben som skal gjøres. Etter prosjektene er ferdig kan vi tilby service- og vedlikeholdsavtaler. Som kunde hos MontasjeTeam får man ett kontaktpunkt slik at man slipper å forholde seg til flere leverandører på samme prosjekt.


– Dessuten kan vi tilby lave priser fordi vi kutter ut varelageret og dyre datasystemer. Varene leveres direkte til prosjekt og montørene leies inn fra håndverker firmaer og bemanningsbyråer. Møter bookes som oftest på leverandørenes showroom og den daglige driften skjer enten ute på prosjekt eller fra hjemmekontor og kontorfelleskap.


Firmaet har spesialisert seg på profesjonell montering og prosjektgjennomføring fra A til Å på store byggeprosjekter. De kan bl.a. levere porttelefon, adgangskontroll, lås og beslag, postkassesystemer, skilt og folie, baderomsinnredninger og tilbehør til våtrom. Nedslagsfeltet er leilighetsbygg, borettslag samt både offentlige og private næringsbygg.


– Alle prosjekter leveres i henhold til bransjens høye standarder, og MontasjeTeam er mellomleddet som fikser alt. Vi har allerede fått forespørsler fra noen av Norges største entreprenører. Jeg ønsker å ta del i de største byggeprosjektene i Norge, og jobbe med de største entreprenørene. Gjerne også i hele Skandinavia etter hvert, for jeg setter meg store mål, sier Strømner engasjert.


I den digitale verdenen er MontasjeTeam å finne på Mittanbud.no og på Anbudstorget for borettslag og i StartBANK for innkjøpere innenfor bygg og anlegg. Firmaet lanserte nylig også nye nettsider, og vil i tiden fremover kjøre en oppsøkende kampanje både på Facebook og telefon, rettet mot borettslag og eiendomsselskaper.

Les mer...

2016-05-24 12.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv