155043 VF

Kosestund med kvalitetspeis

Det er ikke noe som er bedre på en kald høstkveld enn å fyre opp i peisen! Å kjenne varmen spre seg i både rommet og sjelen er noe helst spesielt. Hos Varmefag Tiller har de peiser og ildsteder tilpasset alle ønsker og behov.

Kjeden Varmefag er en av de ledende aktørene på ovn, varme og ildsteder i Norge. De har til sammen 65 butikker spredt rundt om i landet. Varmefag Tiller i Trondheim startet opp for tre år siden, og har hatt en veldig god utvikling.

– Høysesongen står nå for døra, og vi ser frem til et halvår med mye salg av peis og ovner. I sortimentet har vi produkter fra mange ledende produsenter i Europa. De siste årene har det skjedd mye på miljøfronten, og det er vi glad for. Produktene vi selger er miljøvennlige, forteller en av innehaverne, Heine Berg.

Med fire egne montører, har Varmefag Tiller funnet en nisje i markedet. De kan nemlig bygge en peis og få den tilpasset helt etter kundenes behov. Det er mange som setter pris på muligheten til å få hele pakken levert av kunnskapsrike fagfolk. Butikken retter seg hovedsakelig mot privatmarkedet, men har også en del firmaer som kjøper ovner og piper.

– Målet vårt er at kundene skal være fornøyd både med produktene og med jobben vi utfører hjemme hos dem. Dette er noe alle ansatte her strekker seg etter. Vi skreddersyr løsninger i hjemmet til kundene, og med egne montører har vi den kompetansen som trengs.

Varmefag Tiller fører også varmepumper, elektriske peiser og gasspeiser. Alle produktene er av høy kvalitet, og kommer fra pålitelige leverandører. Berg forteller at de har gjort et bevisst valg ved å ikke ta inn billigprodukter, men å i stedet satse på kvalitet.

– Det viktigste for oss i Varmefag er at kunden skal bli fornøyd. Han skal få et ildsted som ivaretar dette med miljø, og som i tillegg gir den varmen og hyggen han ønsker. Han skal også kunne ha glede av produktet i 25 år. Dette mener nemlig vi at en ovn skal tåle, selv med mye bruk.

Les mer...

2015-10-29 15.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv