153016 HK153016 HK0

Kreativ og løsningsorientert

Godt humør, kreativitet og evne til å være løsningsorientert betyr mye for kundene. Det vet Heine Kolberg i HK Betongsaging AS.

Egentlig er Heine Kolberg utdannet datamann, men har en venn som hadde drevet innenfor betong i mange år og som var på utkikk etter folk. Han startet opp Kolberg Service i 2007, og i 2015 ble firmaet til AS; HK Betongsaging AS. Her tilbyr han alt innenfor betongsaging.

   – Vi kjerneborer, det vil si at vi borer hull i gulv og vegger, i betong, Leca, det aller meste, i alle slags dimensjoner, fra små til store hull. Vi har betongsaging og sager nye åpninger og utvider eksisterende både når det gjelder døråpninger og vindusåpninger. Vi sager spor og tar bort asfalt, og vi har betongpigging. Nitti prosent av kundene er entreprenører, ti prosent er privatpersoner som kanskje vil ha en ny kjelleråpning eller lignende, forklarer Kolberg.

Med lokalisering i et område med byggeboom kan han se lyst på fremtiden til firmaet. Per i dag er de tre ansatte. Basen er i Holmestrand, men nedslagsfeltet omfatter både Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus. Kolberg har vært oppe på nye IKEA i Ringsaker. Nå når jernbanen kommer i Vestfold, vises det godt på aktiviteten. Det drar med seg en god del ekstra. For den som er sosial og aktiv, kan bedre hverdag knapt tenkes. Ikke minst når oppdragsmengden er så god som den er nå.
   – I et slikt yrke treffer du nye folk hele tiden. Du er ute på mange byggeplasser – i all slags vær!

   – Kunden liker at man møter opp når man skal, er blid og fornøyd og har et hyggelig fremferd. Du kommer til avtalt tid og gjør den jobben du er satt til. Det setter de fleste pris på. Alle oppdrag kan gjøres, det er bare snakk om utfordringer. Jeg tror ikke jeg har stått fast i en jobb ennå. Entreprenørene setter pris på at man har en litt kreativ tankegang og er løsningsorientert, smiler Kolberg.

Les mer...

2015-06-10 10.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv