Krevende jobber for krevende kunder

Martinsen & Stenstad Boligentreprenør AS ble etablert i 2003, men Fredrik Martinsen og Fred Arne Stenstad har kjent hverandre lenger enn som så. De har også vært faget i lang, lang tid. Nå har de vært i ett og samme selskap i over ti år, men utfordrer stadig hverandre, for å komme frem til de aller beste løsningene.

– Vi har siktet oss litt inn på krevende jobber og krevende kunder. Kjærligheten til faget deler vi, men ellers er vi ganske forskjellige. Målet er å bygge opp en sunn drift, og vi vil prøve å gjøre mest mulig selv. Da får kundene et personlig forhold til oss, sier Stenstad.
  Det betyr at én av dem alltid er med hele veien på et byggeprosjekt. Duoen tar hovedsakelig oppdrag i Asker, Bærum og Oslo vest. De har ingen ansatte, men har samarbeid som sørger for fleksibilitet og bred kompetanse i alle ledd.
  – Vi har med oss mange flinke folk, og det skaper trygghet for kundene å se at vi har et godt nettverk, forteller duoen.

Firmaet holder til på Bekkestua i Bærum. Kundene er først og fremst privatkunder, og Martinsen og Stenstad tilbyr full pakke innenfor rehabilitering og nybygg – som totalentreprenør. Til felles har de en sterk yrkesstolthet. Martinsen begynte i lære hos en entreprenørbedrift i Oslo i 1992, og tok mesterutdanningen i løpet av sine ni år som ansatt der.
  – Jeg startet for meg selv i 2001, og drev alene i to år før Fred Arne ble med. Vi har en voldsom stolthet overfor faget vårt, sier han.

Les mer...

2014-04-30 13.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Martinsen og Stenstad Boligentreprenør AS
  • www.boligent.no
  • Telefon:
    911 06 590
  • Adresse:
    Dalsveien 13 A
    1357 Bekkestua
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv