Kundene våre fortjener det beste

Personlig service har alltid vært mitt mantra, sier Karin Johnsen Wågen. Hun er innehaver av Blomeverkstaden på Stord, og leverer blomster og dekorasjoner til alle anledninger. For henne er det viktig at alle kunder skal få all den oppfølgingen de har behov for.

– Jeg jobbet først på et hagesenter i ni år. Så tok jeg mesterbrevet, før jeg utdannet meg innen blomsterdesign i Danmark. Der fikk jeg en ekstra gnist, og tenkte hvorfor ikke prøve på egenhånd? Etter å ha drevet alene to og et halvt år nå, blir det bare kjekkere og kjekkere. Jeg får utrolig mange gode tilbakemeldinger, sier Karin.
  Blomeverkstaden mottar bestillinger via både telefon og internett, og du kan ta turen innom i egen person. Karin leverer alt fra dåpsdekorasjoner, brudebuketter og sorgbinderi, til dekorasjoner og planter til kontorlandskaper, scener og aulaer. Noe av det magiske med blomster, er at de passer inn ved nærmest alle anledninger.
 

– Jeg håper å være en som kan utgjøre en forskjell. Det er viktig at man har utdanning og kunnskap innen faget sitt, og det føler jeg at jeg selv har. Jeg synes at folk fortjener service når de oppsøker meg. Man skal være takknemlig for de som kommer inn døra, og ta vare på dem. Kanskje spesielt med tanke på sorgbinderi. Da skal man ha rom for å ta imot kundene på skikkelig måte, understreker Karin.


Hun legger derfor stor vekt på å være tilgjengelig for sine kunder. For mange kan det være spesielt viktig å få muligheten til å snakke i fred og ro, spesielt i forbindelse ved anledninger som bryllup og begravelser. Blomster er både kjærlighet og håndverk – og det finner vi i fullt monn i Blomeverkstaden på Stord.
 

– I det siste har jeg også begynt å tilby kurs. I høst holdt jeg kurs i både høstkranser og julekranser. Da foretrekker jeg å ha små grupper, slik at jeg kan ha blikkontakt med alle, og gi alle den hjelpen de trenger.
  Etter to og et halvt år, tenker Karin nå på å ansatte 1-2 personer, og å flytte inn i større lokaler. Dermed vil det kunne bli enda flere blomster til alle.

Les mer...

2015-01-22 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv