153031 MH

Kundens særegenhet i fokus

Mesterhus Horten-Holmestrand startet opp lokalkontor for to måneder siden. De ansatte i byggefirmaet kan allerede melde om stor interesse fra sitt distrikt i Vestfold som gjelder Horten/Re/Hof/Holmestrand og Sande.

   – Markedet er jo veldig i utvikling, og vi ser at det er økende henvendelser på boliger i Holmestrand og Horten. Vi så med andre ord at tiden var moden å være tilstede i dette området, forteller Thore B. Olsen.

Han startet opp Mesterhus Horten-Holmestrand i februar, og har allerede merket stor interesse fra kunder som er på jakt etter bolig.

   – Mennesker er i farta, og ser store muligheter ved å bo så nære hovedstaden. Holmestrand ligger jo egentlig midt i plomma, med tanke på transportmuligheter. Alt ligger til rette for at dette området skal få ytterligere oppsving, og Mesterhus ønsker å hjelpe kundene der de er, sier B. Olsen.

Mesterhus har vært Norges største boligbygger de siste fjorten årene. Mesterhus er organisert som en landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

   – Vi tilbyr ikke ferdighus. Vi har selvsagt noen hustyper som skal gi kunden inspirasjon, men vi ønsker at kunden skal få eksakt det han eller hun ønsker. Alle kunder har ulike behov, og husets vending og innredning skal stemme med både sola og med lommeboka.

Han legger til at det er dette som gjør Mesterhus-konseptet såpass bra, og at dette bidrar til at kundene blir fornøyd når de flytter inn. Olsen tror også at den lokale tilhørigheten bidrar til at kundene ønsker å benytte seg av byggefirmaet.

   – Jeg tror det har mye å si at våre ansatte har den lokale tilhørigheten, og at du treffer snekkeren din på butikken. Det gjør at kunden får tiltro til arbeidet, men også at det blir effektivt utført.

Olsen har foreløpig ikke merket de store konkurransekreftene i området.

   – Konkurransen kjenner jeg ikke så tett på. Når jeg først har fått kunden ned i stolen her, så opplever jeg at de fleste også bruker oss videre. Dette skyldes at kunden har tillit til arbeidet vi utfører. I tillegg til at deres ønsker blir hørt og fulgt, og at prisen er god, tror han.

Les mer...

2015-06-10 11.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv