154045 BD0

Kunnskap og service kommer først

Bohus Design 6000 AS på Rud i Bærum er blant de tre største Bohus-forretningen i Norge, både når det gjelder areal og omsetning. Med et stort vareutvalg samt høy kompetanse og produktkunnskap blant de ansatte, er det lett å forstå hvorfor.

Varehussjef og daglig leder Stine Schei Brændsrud forteller at de startet opp i 2002 på Rud i Bærum, hvor de har et lokale på 6000 kvm. Navnet «design» betyr at de også tar inn litt ekstra utenom hovedsortimentet for å ha mer utvalg til sine kunder.
   – Vi er stolte av vårt store utvalg av møbler og interiør til hjemmet. De ansatte hjelper kundene med god informasjon og kunnskap om produktene, og ikke minst inspirasjon rundt det vi kan best, nemlig møbler og interiør. Vi vil tilbyr kundene gode kvalitets kjøp til hjemmet og tar også inn produkter utenom sortimentet. Dette gjør at butikken er oppdatert på ulike trender, og at vi har et stort utvalg av produkter.

Bohus Design 6000 AS har selgere med mange års erfaring fra møbelbransjen og de har også ett par interiørdesignere med på laget. Kunder i dag kan nemlig langt mer om produkter, for de har ofte lest seg opp på internett på forhånd, og vet hva de vil ha. Derfor er det viktig at varehuset er inspirerende samt fristende, og da er det en stor fordel med dyktige medarbeidere.

Varehuset tilbyr og hjemkjøring med innleide sjåfører som kjører på dag- og kveldstid, og som både leverer og monterer varer om kunden ønsker det. For kundene i butikken har de det lille ekstra med et ballrom for barna, og en kafé for de voksne.

Å kunne tilby totalpakker er viktig. Butikken har derfor tatt inn mye mer husholdnings- og kjøkkenprodukter og fått en helt ny barneromsavdeling. I Asker og Bærum er det nemlig mange familier med små barn, og denne avdelingen er perfekt for denne målgruppen.
   – Jeg må skryte av de ansatte også, for vi er et godt team med veldig lite utskiftninger. Det viktigste er kundene og at kunden skal få den beste handleopplevelsen, og vi gjør alt for at de skal være fornøyde. Målet er jo å bli den beste Bohus-butikken i landet!, sier Schei Brændsrud engasjert.

   – Fremover satser vi på sosiale medier. Det handler om å være tilstede der kundene våre er, og de er på både Instagram og Facebook. Det er en fin måte å vise frem produktene våre, og å ha en god dialog med kundene. I tillegg er høstsesongen i gang med masse flotte nyheter på både møbler og interiør. Vi gleder oss til å vise frem alle nyhetene til både nye og eksisterende kunder! Og nyhetene deles så klart på både Instagram og Facebook.

Les mer...

2015-09-03 10.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv