162042 AS162042 AS0162042 AS1162042 AS2

Kunsten å få folk til å forelske seg i en leilighet

Trenger du å få frem det beste potensialet i leiligheten din, å få den til å se stor og luftig ut, samtidig som den skal friste besøkende på visning til å forestille seg et nytt liv i den? Boligstylistene i Amazing Space AS i Oslo tar utfordringen.

Aslaug Anette Mølstad og Martha Mide Solbakken har jobbet med forskjellige former for styling i 20 år. Etter å ha hatt fokus på mote, make-up og livsstil for magasiner og TV, fikk de lyst til å prøve seg på interiør. Amazing Space AS så dagens lys i januar 2015.


– Det var veldig viktig for oss å finne riktige leverandører, så vi brukte god tid på det. I dag bestiller vi det meste fra Danmark, for danskene har mye godt design som passer bra til boligstyling. Og så passer det godt til vår egen smak. Det man ser nå er at den typiske boligstylingen har en følelse av hotell, men der er ikke vi i det hele tatt. For vår del liker vi å gjøre det mer personlig, og vi mikser og matcher.


Amazing Space AS kan gjøre alt innen styling, og tilbyr konsultasjon og rådgivning. Utover de primære tjenestene utvider de også gjerne repertoaret. De kan for eksempel gi råd og veiledning til privatkunder som kjøper bolig, og også bruke sine egne leverandører til å skaffe møbler.


– Vi gjør alt fra konsultasjoner til det vi kaller pose-styling, del-styling og full-styling. Før et oppdrag må vi alltid se boligen først, og vi ønsker å vite litt om området, hva slags type leilighet det er og gjerne også litt om målgruppen blant kjøperne. Noen ting passer bedre i gamle leiligheter som er høye under taket, mens andre ting passer bedre i nye leiligheter. Dette må tilpasses fra bolig til bolig, forklarer Mølstad og Solbakken.


Duoen har en fast avtale med iHus Grünerløkka, og tar oppdrag i Osloområdet. Kunder har mulighet til å kjøpe møblene som blir brukt i stylingen, og Amazing Space AS kan også style kontorer, inngangspartier og ventesoner for bedrifter, akkurat som de har gjort hos iHus Grünerløkka.


– Det handler om å få maks ut av salget, og om å få folk til å bli forelsket når de kommer inn i en leilighet. Møblene vi bruker er stylingvennlige på den måten at de skaper åpne rom, de ser bra ut og de skal gi en god romfølelse.


Fremtidsplanene til den dyktige stylistduoen omfatter tanker om en nettbutikk, og en mulig dreining mot privatmarkedet med rådgivning og salg. Men alle først skal de style og bygge videre på den gode starten til Amazing Space AS.

Les mer...

2016-04-28 10.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv