163025 HY163025 HY0

Kvalitet – alltid!

Holmen Yachtverft ble etablert i 1920 og har en lang tradisjon med det meste innen maritim virksomhet.

Fra trebåt restaurering til maskin og motor. Rigg, slipp og båt-omlag inne og ute. Båthavn om sommeren og boblehavn om vinteren.

- Vi tilbyr egentlig alt fra A til Å når det kommer til båten din. Det aller meste innenfor maritim virksomhet, og når vi skal gjøre en jobb på båten din tenker vi kvalitet – alltid. Dette er en håndverkstradisjon. Jeg kaller det faktisk kunstverk. Vi har noen trebåter hos oss som er fantastisk flotte, ja, kunstverk, forteller Henning Hexeberg, daglig leder ved Holmen Yachtverft.


Bygger også nye båter

Verftet har også bygget nye båter, og har vunnet gjeve priser for arbeidet deres.

- Vi bygde båten i fjor av flere grunner, men hovedgrunnen var egentlig at vi hadde litt for lite jobb og for å beholde alle ansatte startet vi dette prosjektet. En av gutta tegnet båten, så bygde vi den og solgte, og kunden er strålende fornøyd. Det var en 22 fots stor kogg. Det ble faktisk et kunstverk, veldig fin.

Kundene er hovedsaklig fra området rundt Oslofjorden, men om man er genuint interessert i trebåter så kan kundene komme fra både nært og fjernt. Verftet tar seg også av reparasjoner, overhalinger, service og motorbytte med mange kunder som bytter motorer hos dem.

- Jeg tror det er et fåtall av vår type bedrift som har helårsdrift. Det å ha fjorten mann på jobb året rundt er spesielt, og vi tilbyr våre kunder ett totalprodukt. De kan levere nøkkene her om høsten og hente båten om våren. Det er viktig med tilgjengelighet, og vi er alltid her slik at kundene har noen å snakke med når det trengs. Vi har flotte fagfolk så man kan alltid være trygg på at jobben blir gjort ordentlig.

Fremtidig modernisering
Verftet ble kjøpt av dagens drivere i 2006, og da var verftet midlertidig fredet.

- Verftet er et fantastisk sted å være, men litt gammeldags i forhold til hva nye marinaer har. Det er litt tungt å drive, så vi tenker at vi skal modernisere litt. Vi vil fortsette å være et sted folk kan låse inn båten sin på et stille og rolig sted, så potensielle fremtidige moderniseringer vil fortserke den profilen vi allerede har.

Les mer...

2016-10-10 14.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Holmen Yachtverft AS
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv