142028NO - Eiker Tak - 3142028NO - Eiker Tak - 1142028NO - Eiker Tak

Kvalitet er synonymt med trygghet

"Her i distriktet ønsker vi å levere kvalitet. Folk skal føle seg trygge på oss, for det er mange useriøse aktører i bransjen. Jeg har holdt på med dette i 22 år, og har vært med på litt av hvert", forteller Tommy Smith i Eiker Tak og Blikk.

Foretaket ble startet opp i 2010 og holder til i Solbergelva. I dag har Smith én ansatt, men han leier inn fast personale fra et firma, slik at de til sammen har en stab på 10 personer.

  – Vi er i stadig vekst, og driver mye markedsføring med reklame på biler og klær i tillegg til at vi annonserer i aviser og har en egen Facebook-side hvor folk kan se på bilder og skrive litt om oss. På Mitt anbud er vi også med, og der har vi fått mange gode skussmål, forteller han.
  Eiker Tak og Blikk tilbyr et stort antall tjenester med alt fra takomlegging til diverse snekkerarbeid, malerarbeid og blikkenslagerarbeid. De profilerer seg som en totalentreprenør, og tar prosjekter hele veien fra start til mål.
  – Er det behov for rørleggere eller elektrikere på et prosjekt, samarbeider vi med andre fagfolk jeg kjenner. Og ja, det hender at vi er involvert i større prosjekter som underentreprenør også. Kundene er både private og bedrifter, og vi jobber hovedsakelig i Drammensdistriktet. Våre leverandører av materiell er Bece Stål AS og Byggeriet AS. Begge holder til i Krokstadelva, og som våre samarbeidspartnere leverer og bringer de til avtalt tid. Jeg er veldig fornøyd med begge de to, sier Smith.

Han er opptatt av at fagkunnskap gir trygghet for kundene. Skjer det et uhell på et arbeide eller prosjekt han har vært ansvarlig for, trenger man ikke å bekymre seg. Eiker Tak og Blikk er i nærheten, og rykker ut for å rette opp på timen.
  – Det er viktig å rette opp eventuelle feil med en gang. Ellers er det mye jobb i området her, og jeg regner med at det bare blir bedre og bedre tider fremover. Det går opp og ned i denne bransjen, men det er alltid noe folk skal ha gjort. Og til tross for at jobben vår er sesongbetont, har vi alltid en del småjobber også slik at vi kommer oss gjennom vinteren.

Les mer...

2014-09-16 09.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Eiker tak og blikk
    • Telefon:
      45 48 57 11
    • Adresse:
      Vinnes gata 5
      3057 Solbergelva
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv