154036 LV

Kvalitet i alle ledd med service og montering

Lundervalentin tilbyr salg, montering og service innenfor porter og portautomatikk og leverer kvalitetsporter til både privatpersoner og til større industri og bedrifter. Med årelang erfaring løses de fleste behov når det gjelder både nye og gamle porter, og har du egne ønsker når det gjelder utforming og design, stiller Lundervalentin gjerne opp.

Christer Knudsen Lunder startet for seg selv i 2006, og i dag har bedriften seks ansatte.
Bedriften tilbyr blant annet Hansadoor, treporter fra Grandahl og selvproduserte porter. Lunder er ekstrem perfeksjonist, og det gjenspeiles i produktene: Han har selv vært på fabrikken og valgt ut hver eneste del.
   – Vi pleier å si at vi har industrikvalitet på privatporter. Vi er opptatt av kvalitet, vi gir 10 års garanti på montasje, og vi utfører reparasjoner på alle typer porter, ikke bare på våre egne merker, sier Lunder.

Lundervalentin leverer til Stor-Oslo og Bærum, men dekker også helt opp til Sørum, Drammen og Kongsvinger. Særlig i drammensområdet skal de satse nå i sommer. De klassiske kundene er en del entreprenører, en del arkitekter – og privatpersoner som gjerne reklamerer mye for de portene de har fått.
   – Vi får ofte bilder og tegninger på mail av noe som kunden ønsker. Noen har kanskje sett noe på et hus i USA som de gjerne vil ha, og vi tilpasser etter kundens ønske.

Mange tror at stålporter er vedlikeholdsfrie, men det er de ikke. Lundervalentin tilbyr totalservicepakke, hvor de kommer hjem til kunden en gang i året, smører opp og ser om det er noe feil. Kunden trenger ikke tenke på porten i det hele tatt, forteller Lunder.
   – Mange reklamerer bare for nytt, men du kan gjøre mye med en gammel port også. Har du en gammel stålport, kan du lakkere den, eller du kan skifte mekanikk og deler og få en port som fungerer like godt og ser like fin ut som en ny port. Økonomisk er det også lønnsomt. Et slikt rehabiliteringsmarked har mye potensiale, smiler Lunder.


Les mer...

2015-09-02 17.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv