143018

Kvalitet og fleksibilitet med Stålesen Mek. AS

Stålesen Mekaniske Verksted i Farsund har en imponerende fartstid innen mekanisk og hydraulisk virksomhet. Men aller viktigst er fleksibiliteten. Daglig leder Kjell Rune Stålesen og hans kolleger tar både små og store oppdrag, innenfor de aller fleste felt, både onshore og offshore. Kvaliteten og leveringsdyktigheten er alltid på topp.

Det var faren til Kjell Rune Stålesen som først etablerte verksted, da som et enmannsforetak tilbake i 1986. Siden har det økt gradvis, og i dag har Stålesen Mek. AS 30 ansatte. Selskapet holder hus nærmere bestemt i Vanse og produserer både lokalt og eksternt, for onshore og offshore. 

– De desidert største kundene våre er Alcoa Lista, bildelfabrikken Benteler, Halvorsen Offshore og Andersen Mek. i Flekkefjord, som vi har et veldig godt samarbeid med. For dem tar vi oppdrag med å prefabrikere og lage stålpåbygget til lastebilene deres. Der gjør vi alt det stålmessige, også med tanker og dører, og vi tar også hydrauliske arbeider, forteller Stålesen.

Han disponerer store og fine lokaler på hele 3000 kvadratmeter, inkludert verksted. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 9001:2008, og har bred kompetanse i staben. Det innebærer også at Stålesen Mek. AS kan påta seg høyst ulike oppdrag – og levere til avtalt tid.

– Det viktigste for oss er å være fleksible. Noen oppdrag går gjennom anbud, i andre tilfeller er det kundene som ringer oss. Det er kvaliteten og leveringstidspunkt vi vinner på, for det er alfa og omega å levere til avtalt tidspunkt, sier Stålesen.

Blant de ansatte finner vi alt fra industrimekanikere og plate- og sveisearbeidere, til spesialister på å legge rør, spesialister på CNC-maskinering og montører. Fellesnevneren er høy kompetanse, og tilbakemeldingene er gode. Stålesen Mek. AS har store kunder i både Kristiansand og Flekkefjord. Når det gjelder kurs og oppdateringer, legger Stålesen vekt på at de skal være oppdaterte hele veien.

– Særlig i forhold til sveisesertifikater, for de er gyldige i kun to år av gangen. I tillegg kommer det stadig nye regler innen løfting og heis. Siden mange av maskinene går på data, sender vi også jevnlig ansatte på kurs for oppdateringer på programvare.

Samtidig har selskapet en fin strategisk beliggenhet i Farsund. Det er kort vei til mange viktige knutepunkter både vestover, østover og nordover.

– Vi har en god drift og en sunn økonomi, og det er bra for både kundene og de ansatte. Responsen går på at vi leverer bra kvalitet og at de ansatte gjør en kjempejobb. Ett prosjekt jeg er særlig fornøyd med, er tribunen på Alcoa Miljøpark i Farsund. Der gjorde vi alt fra A til Å med design, bygging og montering.

Les mer...

2014-11-24 16.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Stålesen Mekaniske Verksted
  • www.staalesen-mek.no
  • Telefon:
    38 39 61 50
  • Adresse:
    Østre Vatne
    4560 Vanse
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv