152067-AK Installasjon

Kvalitet og funksjonalitet

Anders Krogholm driver AK Installasjon på Tjøme. Etter mer enn 30 års erfaring som elektriker, er han opptatt av å levere gode, funksjonelle anlegg av høy kvalitet.

Opprinnelig ble enkeltmannsforetaket til Krogholm etablert i 1996, men etter 15 år tok han en pause for å blant annet jobbe som skipselektriker for Color Line. I fjor startet han opp firmaet på nytt igjen.

– I dag tilbyr AK Installasjon elektriske installasjoner i primært hus og hytter. Jeg jobber litt mot industri også, men retter meg mer mot privatmarkedet. I tillegg utfører jeg gjerne rehabilitering av gamle hus, for jeg trives med litt mer utfordrende og krevende oppdrag.

Krogholm kan tilby alt fra kompliserte styringssystemer til enklere systemer. Det viktigste er at resultatet blir funksjonelt for brukeren. Han har en stor yrkesstolthet, og er opptatt av kvalitet. Kundene kommer hovedsakelig fra Tjøme og Nøtterøy, men også Tønsberg.

– Det er mye konkurranse i bransjen, men jeg holder meg unna priskrigen. Min styrke er fokuset på kvalitet, at jeg kommer til avtalt tid og at jeg utfører den jobben jeg skal. 

Som en fagmann som driver med elektriske anlegg, vet han hvor stor brannfaren er om en jobb ikke er utført skikkelig.

– Jeg bruker ikke dårlig materiell, men bruker det dyreste fordi jeg vet at dette også er det beste. Det er en helt annen kvalitet på det utstyret jeg leverer jamfør billigvariantene. Målet mitt er å levere gode elektriske anlegg, enkelt og greit.

Les mer...

2015-04-07 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • AK Installasjon
  • Telefon:
    934 60 905
  • Adresse:
    Østveien 436
    3145 Tjøme
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv