Kvalitet vi kan være stolt av

Det startet med et mål for fem gründere om å skape en trygg og god arbeidsplass. Nå, etter syv års drift, har Tratec Teknikken AS forlengst blitt en pålitelig kvalitetsleverandør og en bedrift å regne med i Lister-regionen. Selskapet er totalleverandør innen elektro og VVS, til både privatfolk, næringsliv, offshore og industri i Lister-regionen. Tratec teknikken har hovedkontor i Farsund, samt avdelinger i Flekkefjord og Lyngdal.

– Helt siden det første året har vi hatt en positiv utvikling. VI har vært kåret til Gaselle-bedrift fire år på rad. Av tjenester leverer vi alt innen rør, elektro og kjøleinstallasjoner. I tillegg kommer levering av varmepumper luft-vann i alt fra enkelthus til store leilighetskomplekser, forteller daglig leder Olav Magne Olsen.

Tratec Teknikken AS har med andre ord et bredt tjenestespekter. De tar hånd om alt fra små servicejobber, som å bytte en stikkontakt eller et varmeelement i en varmtvannstank, til komplette installasjoner.
  For tiden er selskapet tiden involvert i to store og prestisjetunge prosjekter. Nå i januar starter arbeidet med å utføre rør- og elektroinstallasjoner på det 11 000 kvm store Nordkapp-Farsund handelssenter, i samarbeid med Kruse Smith. På toppen av det kommer installering av rør og elektro i Flekkefjord Kulturhus, som skal stå ferdig i 2016.
  – Bransjen er veldig fokusert på pris. Men vi har ikke ambisjoner om å være det billigste firmaet i regionen. Vårt fokus er i stedet på å levere anlegg av høy kvalitet til rett pris som vi er stolte av, understreker Olsen. 

Det er en innstilling som selvsagt er tilfredsstillende for de drøyt 100 ansatte i Tratec Teknikken AS. Her er det kvalitetsbevisste folk, som får mulighet til å videreutvikle kompetansen sin innad i selskapet. Tratec Teknikken AS er dessuten en IA-bedrift.
  – Det er et utvidet samarbeid med Nav for å ta vare på sykemeldte, hvor arbeidssituasjonen legges til rette for den sykemeldte. Uten de ansatte er vi ingenting, så vi prøver å være en signabedrift der vi setter pris på dem, sier Olsen.

Han legger til at selskapet er godkjent installatør både på svakstrøm, data og sterkstrøm, og at de også leverer komplette anlegg på adgangskontroller, brann- og tyverialarmer. På grossistsiden har de gode samarbeid med Sørlandets Elektro Engros, Brødrene Dahl og Ahlsell. Varmepumpene er høykvalitetsapparater som leveres av Daikin og CTC.
  – Det er fornøyde kunder vi lever av. Hører vi om noen som er misfornøyde, så ringer vi dem opp. Godt fornøyde kunder, og mange dyktige ansatte med høy kompetanse, det er grunnen til at vi gjør det så godt, konstaterer Olsen.

Les mer...

2015-01-20 13.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Tratec Teknikken
  • www.tratec.no
  • Telefon:
    91 65 84 84
  • Adresse:
    Lundevågveien 11
    4550 Farsund
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv