153046 VBK153046 VBK0

Kvalitetsarbeid er styrken vår

Med røtter nesten 70 år tilbake i tid, kan man trygt fastslå at VBK AS er et pålitelig firma med lange tradisjoner. I dag holder de til på Skoppum i Horten Kommune, og betjener hovedsakelig forsikringsselskaper, privatpersoner, entreprenører og kunder innen transportbransjen i både Norge og utenlands.

Daglig leder Kjetil Bergstad forteller at VBK AS først ble etablert som Stedjeberg Auto i 1946. Gjennom årene har selskapet endret både eiere og hovedoppgaver. Fra å være Norges største bussprodusent til å drive med produksjon av kjølevogner, ambulanseproduksjon og toginteriør, er det påbygg og reparasjoner av tyngre kjøretøyer som står i fokus på Skoppum i dag.

   – I 2002 ble VBK Karosseri slått konkurs. Vi var da 4 ansatte som kjøpte konkursboet, og startet opp igjen avdelingen i Horten. I 2005 bygde vi nye, store lokaler på rundt 2000 kvm på Skoppum, med kort vei til E-18. Vi er i dag åtte ansatte.

VBK AS er et godkjent bilskade- og påbyggerverksted for tyngre kjøretøyer. I dag tilby de alt innen stål, aluminium, glassfiber, lakkering eller hydraulikk. De er salgsapparat for DHollandia bakløftere, og er godkjent serviceverksted for kontroll av alle typer bakløftere. På kransiden fungerer de som serviceverksted for Effer og for kraner generelt.

   – Vi har også gode kontakter i Europa, bl.a. MTDK som leverer AMT-Trailere. Vi er også et serviceverksted for Kraker Trailers og kan hjelpe alle med ‘’Walking Floor’’. VBK har også et stort glassfiberverksted og en lakkeringshall. Her tar vi også inn skader og lakkering av bobiler og campingvogner for privatpersoner og forsikringsselskaper.

Kundekretsen ellers består av entreprenører og transportbransjen, samt noe innen byggebransjen. De er spredt over hele landet, samt noen i utlandet, men størsteparten av de drøyt 1100 kundene holder til i østlandsområdet.

   – I denne bransjen kan man ikke ligge på latsiden, så vi er stadig på leting etter nye kunder og samarbeidspartnere. Jeg tror kundene våre føler at vi leverer et veldig godt produkt, for vi har sjeldent reklamasjoner. Vi lever etter slagordet om at kvalitetsarbeid er vår styrke.

Les mer...

2015-06-10 13.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv