– Nordmenn har blitt veldig bevisste på hva de putter i seg, og det blir stadig mer fokus på hva maten inneholder. Hos oss i Møllenberg catering har vi et fokus på veldig gode råvarer, og vi serverer ekte mat. Her er alt rent og ærlig, og ikke noe juks, sier en engasjert Ronny Kjærnli. Han er daglig leder i firmaet som ble etablert vinteren 2012.
På den rikholdige menyen står blant annet tapas laget av autentiske råvarer fra Spania. Tapas er veldig populært, forteller Kjærnli, og Møllenberg catering har levert tapas til både utdrikningslag, 70-årslag, bryllup og til jobblunsjer.
– Ellers går det mye i klassisk koldtbord, og særlig nå i sommersesongen med konfirmasjoner og dåp. Vi tilbyr også grilling, hvor vi drar vi hjem til både privatkunder eller ut til bedrifter. Da har vi med all maten og står for selve grillingen og serveringen, mens kundene vanligvis stiller med utstyr som grill og bord. Dette er veldig ålreit.
Cateringfirmaet kan også by på småretter og fingermat som passer godt til mindre representasjoner eller mottakelser, for eksempel i forbindelse med jobbmøter eller som pausemat i bryllup og selskaper.
– Kundene våre er godt fordelt mellom bedrifter og private, men vi ønsker oss gjerne enda flere bedriftskunder. Slik kan vi få en bedre spredning på levering flere dager i uka, jamfør i helgene som er da de fleste privatkundene bestiller mat.
Kjærnli legger til at Møllenberg catering alltid er imøtekommende overfor kundenes ønsker. De ønsker å levere mat som de selv kan stå inne for, med fokus på gode og lokale råvarer, og et godt håndverk.