153053 MC

Kvalitetsmat på alle fat

Godt håndverk, høy kvalitet og mat laget fra bunnen av. Der har du Møllenberg catering i et nøtteskall. Trondheimsbedriften setter sin ære i ren og ærlig mat laget av gode råvarer.

   – Nordmenn har blitt veldig bevisste på hva de putter i seg, og det blir stadig mer fokus på hva maten inneholder. Hos oss i Møllenberg catering har vi et fokus på veldig gode råvarer, og vi serverer ekte mat. Her er alt rent og ærlig, og ikke noe juks, sier en engasjert Ronny Kjærnli. Han er daglig leder i firmaet som ble etablert vinteren 2012.

På den rikholdige menyen står blant annet tapas laget av autentiske råvarer fra Spania. Tapas er veldig populært, forteller Kjærnli, og Møllenberg catering har levert tapas til både utdrikningslag, 70-årslag, bryllup og til jobblunsjer.

   – Ellers går det mye i klassisk koldtbord, og særlig nå i sommersesongen med konfirmasjoner og dåp. Vi tilbyr også grilling, hvor vi drar vi hjem til både privatkunder eller ut til bedrifter. Da har vi med all maten og står for selve grillingen og serveringen, mens kundene vanligvis stiller med utstyr som grill og bord. Dette er veldig ålreit.

Cateringfirmaet kan også by på småretter og fingermat som passer godt til mindre representasjoner eller mottakelser, for eksempel i forbindelse med jobbmøter eller som pausemat i bryllup og selskaper.

   – Kundene våre er godt fordelt mellom bedrifter og private, men vi ønsker oss gjerne enda flere bedriftskunder. Slik kan vi få en bedre spredning på levering flere dager i uka, jamfør i helgene som er da de fleste privatkundene bestiller mat.

Kjærnli legger til at Møllenberg catering alltid er imøtekommende overfor kundenes ønsker. De ønsker å levere mat som de selv kan stå inne for, med fokus på gode og lokale råvarer, og et godt håndverk.

Les mer...

2015-06-10 16.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv