152068-FluksLed

La deg LEDes til å spare strøm

Ved å bytte ut glødepærer med LED, sparer du umiddelbart 90% i strømforbruket. FluksLED har løsninger for både private og bedrifter, og stiller med kvalitet og fagkompetanse.

Trond Erik Reiss Jacobsen er utdannet elektriker, og etablerte FluksLED i 2013. Tjøme-firmaet fungerer som nettbutikk for privatkunder og som katalogbutikk for bedriftskunder.

– Da LED først kom på markedet, var det mange dårlige løsninger. Lav fargegjengivelse, lite lysutbytte og vanskeligheter med å dimme gjorde nesten LED til et mareritt, forteller han.

Jacobsen kom etter hvert helt tilfeldig over en leverandør på nettet. Etter å ha testet ut produktene deres i ett år, bestemte han seg for å satse.

– Dette er produkter av veldig høy kvalitet. Til privatmarkedet kan jeg i dag tilby fire forskjellige produkter, mens til bedriftsmarkedet er jeg oppe i nesten 30. Det er hovedsakelig pærer og erstatningsslyskilder for glødepære og sparepære, men jeg kan også få tak i for eksempel LED-plater.

Den største fordelen med LED er reduksjonen i strømforbruket. LED bruker bare en tiendedel av strømmen til en glødepære, men har også lang levetid og kommer i varianter som ser identiske ut med vanlige pærer.

– Jeg er veldig fleksibel, og kan hjelpe kunden med å finne løsninger for led i sin installasjon. Det er også kort vei til kompetansen og produksjonen i FluksLED, for jeg er det eneste bindeleddet mellom produsent og fabrikk. Slik blir det kostnadseffektivt og samtidig få ledd å forholde seg til.

Les mer...

2015-04-07 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv