Landets beste basar

Mange av oss har vært på basar i utlandet. Men hva med her i lille Norge? På en basar skal du kunne finne litt av alt mulig. Det var også baktanken da den staselige interiørbutikken BaZaren åpnet i Lyngdal i 2006. Kristen Nissen Dragland og hennes kolleger tilbyr et stort utvalg av europeisk design av høy kvalitet. Her er det noe for alle og enhver.

Kristen er selv oppvokst i Lyngdal. Hun hadde lenge drømt om å starte egen butikk, og særlig en interiørbutikk. Med BaZaren gikk drømmen i oppfyllelse. Butikken har ypperlig beliggenhet i Lyngdal sentrum, og tiltrekker seg kunder fra blant annet Stavanger, Flekkefjord, Egersund, Kristiansand og Arendal.
  – Det er spesielt med vår butikk at vi har mange merker som ellers ikke finnes mellom Stavanger og Oslo. Det går mye på dansk design, men også italiensk, fransk og norsk design som etter hvert har kommet mye på banen, forklarer Kristen.

Lokalene er på hele 300 kvadratmeter. Det gir rom til litt av det meste. På møbelsiden fører Kristen klassiske merker som Fritz Hansen, Vitra, Fjordfiesta og Kartell. Gjennom de siste årene har danske Hay og Muuto også blitt viktige. På toppen av det har hun lamper i alle farger og fasonger, samt en stor tekstilavdeling med puter, tepper og sengetøy.
  Til kjøkkenet har BaZaren ting som servise, kopper og kar, og Kristen kan friste med te, kaffe, krydder, olivenoljer, balsamico og sjokolade! Blant mye annet.
  – Her får du produkter i flere prissegmenter, fordi vi vil være en butikk for alle. BaZaren skal ikke være en eksklusiv butikk bare for noen. Derfor finner du varer fra 20 kroner og oppover. Hvis en kunde ønsker at vi skal ta inn noe spesielt, forsøker vi så godt vi kan å få tak i det.

BaZaren har også egen nettbutikk hvor store deler av det samme sortimentet som er i butikken ligger til salgs – til samme pris. Standard leveringstid på møbler er på 4-8 uker, mens mindre varer som finnes inne på lager sendes ut med en gang.
  – Det er først og fremst den fysiske butikken vi satser på. Kundene skal kunne komme inn her, senke skuldrene og kose seg. Å by på en god atmosfære og god service er viktig for oss.

Det kommer neppe som en overraskelse at Krisen stortrives på jobb og med kundene sine. Med seg på laget har hun to deltidsansatte, som også bruker både Facebook og Instagram for å markedsføre mange flotte produkter. Og det er nettopp det store og unike vareutvalget av kvalitetsprodukter kundene gir gode tilbakemeldinger på.
  – Vi er ikke glad i bruk og kast. Isteden satser vi på produkter av høy kvalitet, med lang holdbarhet. Hvis du kjøper noe du virkelig liker, så beholder du det lenge. Dermed sparer du penger også, avslutter Kristen.

Les mer...

2015-01-20 13.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv