Leiebolig for alle og enhver

Jon Anders Loe startet opp utleiefirmaet Eker Arbeiderbolig AS i 2006. I dag leier han ut et stort antall boliger til både bedrifter og privatpersoner i Buskerud. Gjennom en samarbeidsavtale med NAV tilbyr han også passende boliger til alle typer mennesker – uavhengig av ressurser og livssituasjon.

  – Jeg stiftet bedriften ved en tilfeldighet i 2006. Ettersom jeg bodde i en brakkerigg i Oslo, fikk jeg tilfeldig en forespørsel om jeg ønsket å leie ut de andre rommene, forteller Jon Anders Loe.
  Han har nå drevet Eker Arbeiderbolig AS i åtte år. Selskapet leier i dag ut boliger til både bedrifter og privatpersoner. Boligene er i hovedsak i Øvre og Nedre Eiker i Buskerud.
  – Jobben min har krevd enormt mye arbeid. Jeg har selv pusset opp og malt boligene jeg kjøpte de første årene, men det har absolutt vært verdt det, sier Loe.

  I dag består boligene av totalt 51 utleieobjekter. Det er både leiligheter, eneboliger og hybler, samt fire lagerlokaler og ett butikklokale. 
 

– Jeg driver utleie på den gammeldags måten. Det innebærer at jeg ordner opp og har all kontakt med leietaker selv, ofte daglig. Jeg får dermed et svært godt forhold til dem, forteller Loe.
  Jobben har også formet ham som menneske. Når du omgås mennesker av alle slag, blir du også mer rund i kantene. I dag kan Loe være en god samtalepartner med alle typer mennesker, i ulike livssituasjoner. Leietakerne bor gjerne hos Eker Arbeiderbolig AS over lengre perioder, og Loe utvikler gjerne vennskapelige forhold til mange av dem.
 

– De første årene leide jeg primært ut til firmaer, men jeg forsto etter hvert at det kanskje ikke var så smart å snevre seg inn på bare firmaer, og jeg valgte derfor å også leie ut til privatpersoner. 

For et par år siden inngikk Eker Arbeiderbolig AS så en samarbeidsavtale med NAV. Det har vært et samarbeid som har fungert meget godt, ifølge Loe. Sammen med NAV prøver han å koble rett leietaker til rett bolig.
  – Jeg har stor tro på og gleder meg til driften fremover. For jeg har alltid vært en optimist, avslutter Loe.

Les mer...

2015-01-22 13.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Eker Arbeiderbolig AS
  • Telefon:
    92419976
  • Adresse:
    Postboks 4
    3301 Hokksund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv