123105_ringo

Lek og glede i 30 år

Leketøykjeden Ringo har butikker fra Farsund i sør til Spitsbergen i nord. Men likevel er det ofte hos Ringo de siste leketøysnyhetene dukker opp i butikken først. For dette er selskapet hvor det er et viktig aspekt ved forretningsideen å være fus – og ikke and eller tredd – når siste nytt kommer på markedet. I år feirer Ringo 30 år med leker.


- Vi skal være først på ballen, med gode kvalitetsvarer. Og når både barn og foreldre kommer inn i en Ringo-butikk, skal det være spennende og morsomt, med massevis av varer, slik at det blir en opplevelse, forteller administrerende direktør Gro Svendsen.

Fra hovedkontoret i Drammen tilrettelegges det for totalt 115 Ringo-butikker over hele landet. Butikkene er selvstendige, men det nyttig og nødvendig med en overordnet struktur. Ikke minst for å sikre det siste og beste.
- Vi tar hånd om basissortiment, innkjøp av spesialvarer og markedsføring, og hovedkontorløsning på butikkdata er viktig for butikkene. Det sparer mye tid for butikkene, og sikrer full oversikt , sier Gro.

To ganger i året er det messe i Drammen, med fullt oppbud og full fart. Bestilling av varer, utveksling av erfaringer og kurs. Ringo er også eneforhandler med eksklusive rettigheter til bestemte varelinjer og produkter i Norge, et trekk som har gitt stor suksess.

Selv har Gro en imponerende fartstid i faget, både innenlands og utenlands. Det er knapt en rolle hun ikke har bekledd i bransjen, og det inkluderer oppstart og drift av eget leketøyselskap – Fetter Klovn – som i dag er del av Brio-kjeden.
- Ringo-kjeden er i dag den tredje største aktøren i markedet på landsbasis. Vi er spesielt gode på utkant-Norge, med butikker i Kjøllefjord og på Svalbard. Det er Norges nordligste leketøysbutikk.

Formodentlig er det også verdens nordligste leketøysbutikk. Det er i alle fall ingen tvil om at Ringo favner bredt, samtidig som kjeden også legger vekt på å få fotfeste i byene, blant annet med en ny butikk på GlasMagasinet i Oslo sentrum. Per dags dato er Ringo leketøykjeden som kan vise til sterkest vekst i Norge.
- Vi har som mål å bli 130 butikker, men vi skal ikke bli altfor mange. Vi er minst like opptatt av å styrke våre egne butikker, slik at de kan ekspandere, understreker Gro.

Les mer...

2012-06-20 15:30

191016w7

Skaper gode kunderelasjoner gjennom involvering av kunden

Artikkel Bygg Teknikk Lyngdal AS involverer mer enn gjerne kunden ved prosjektering og tegning. Slikt blir det gode kunderelasjoner av.
191008w2

Vedlikeholdsfrie hagemøbler er tid og penger spart

Artikkel Vito Design AS har agentur på en rekke vedlikeholdsfrie kvalitetshagemøbler i Norge: – Alle liker hagemøbler og vil gjerne sitte ute, men ingen vil ha noe jobb med det.

Kontaktinformasjon

  • Leketøykjeden Ringo AS
  • www.ringo.no
  • Adresse:
    PB 4173 Gulskogen
    3005 Drammen
Ann-Kristin-Ytreberg-3

Redder miljøet - én bedrift av gangen

Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

Norskkunsthandverk

Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

NaimJosefiw4

Superdesigner

Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

Arkiv