155003 EN155003 EN0155003 EN1155003 EN2

Leverer biobrenselanlegg og solvarme i hele Norge

ETA Norge AS leverer bioenergi og solvarme til hele Norge. Selskapet går bra. Siden 2010 er det levert over 200 ETA kjeler i Norge. Dette er svært mange kjeler og begrunnes blant annet med de mange tekniske finessene, som gjør at kjelene går bra uten mye drift forstyrrelser også med urent brensel.

– Bioenergi er ikke så voldsomt utpreget i Norge, sammenliknet med våre naboland. Hadde vi hatt et dårlig produkt, så hadde det ikke gått så bra, sier Tomas Berg Sandnes. 

Han er daglig leder i ETA Norge AS, et firma basert i Skotselv, som leverer biobrenselanlegg fra 20 – 2000 kW over hele landet. 

– Bioenergi har gått litt trådt i Norge, men for oss har det gått veldig bra. Vi selger rundt 40 kjeler i året. Dette utgjør en stor del av det totale markedet. 

Firmaets daglige leder har lang erfaring med biobrensel, og jobbet tidligere i et annet firma i samme bransje, som var importør av kjeler fra flere produsenter.
I 2013 delte firmaet seg, og Berg Sandnes dannet ETA Norge AS, som har hovedfokus på ETA kjeler fra Østerrike.

– Dette har gitt begge firmaene en svært positiv utvikling. Vi ser at det var lurt å reindyrke produktet og nisjen vi driver med, sier han. 

I dag leverer ETA Norge AS biobrenselanlegg til hele landet, men ser at det ofte blir noen klynger med anlegg. Det skyldes at den første som kjøper i et område er fornøyd. På Østlandet og Trøndelag er det ekstra stor etterspørsel
 
– Når vi selger anlegg et sted, så generer det nye kunder. Folk legger merke til at anlegget fungerer hos naboen, og vil ha det samme. Dette fører ofte til flere salg i samme område

ETA Norge leverer innovative, moderne anlegg fulle av tekniske finesser. Kjelen du kjøper, kan koples til internett, og man kan gjøre endringer eller overvåke den fra hvor som helst i verden.

ETA Kjelene har så mange finesser og teknisk gode løsninger samlet i samme produkt, at fabrikken stadig høster priser for en av de mest innovative og energieffektive kjelene på markedet.

– Dette har ført de helt opp til Europas nest største fabrikk for biokjeler.
Ofte får vi høre at dette må være det nærmeste man kommer driftssikkerheten til oljekjeler, sier Berg Sandnes.

Les mer...

2015-10-28 16.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv